Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:47, 26. 4. 2011.

| Društvo

Vaspitačica ošamarila dete

Autor:S.S.Izvor:Južne vesti
ILUSTRACIJA; foto: srbijanet

NIŠ - Jedna majka požalila se u jutarnjem programu TV5 da u vrtiću „Zvončić“ u Nišu postoji vaspitačica koja je pre manje od mesec dana udarila šamar njenom detetu kao i da je ostala nekažnjena jer je to neoprostiv način ponašanja pedagoga prema deci.

- Bila sam na razgovoru sa zamenikom Dečije ustanove „Pčelica“, ali se do danas ništa nije poduzelo da ta žena dobije zasluženu sankciju. Pogotovu zato što joj je to ušlo u praksu jer je i jednu devojčicu ošamarila -rekla je ova majka.

Zoran Jonić, direktor „Pčelice“ odgovara da će „pretresti“ ovaj slučaj.

- Do mene nije stigla takva vest, ali moram da kažem da usmene žalbe ne možemo da pratimo. Potrebno je da nam se roditelji pismeno obrate kako bi mi do kraja proceduralno ispitali slučaj. Ovako, sve ostane na nivou rekla kazala - saopštio je Jonić.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Roditelj

    22:40 // 26. 4. 2011.

    Moje dete je bilo brutalno ujedeno u vrticu, nisam imao nameru da se prepucavam sa Pcelicom jer je javna tajna da su svi tamo dosli ko preko rodjacke, ko preko politicke linije. Znao sam da ih nije strah od eventualnih "posledica" pa sam lepo pustio mail ministarstvu prosvete, odseku ya predskolsko obrazovanje. Iz ministarstva su me (na moje prijatno iznenadjenje) pozvali svega par sati posle pustenog maila. Ali, ni tada te vaspitacice nisu sankcionisane, sada mi prete da mogu samo da sanjam da ce drugo dete da krene u vrtic. Mozda bi u Pcelici trebalo da proradi Insajder, pa da vidimo sta ce sve da ispliva. Strah me sta bi se sve saznalo.

  • Atleticar

    22:34 // 26. 4. 2011.

    hehe pa ja kad sam bio u vrticu palcic valjda se tako zove (onaj kod supa) pa ja se secam i nikad necu da zaboravim otiso sam kod uciteljice da tuzim druga koji nije hteo da mi da igracku da se igram(a svi su se igrali ja sam bio mnogo miran i dobar ali svi su nekako bili protiv mene stalno pa cak i vaspitacice)i ja joj kazem a ona mi opali samarcinu ladno i kaze mi da idem u cose.I ja jadan placem ocu mamu jbg.Ja neznam sta sve nebi reko tim zenama koje su tada radile tamo (a nadam se da vise ne rade)kada bi ih danas sretnuo na ulici!!!eee imao sam samo 4-5 godina.To je bila neka babetina ima je 200kila.Evo ja sad kao 14ogodisnjak tvrdim da je toga bilo a verovatno je i dalje aktuelno.NAzalost.Umesto da se deca druze u vrticu nekima kao ja takva mesta ostace u veoma ruznom secanju.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: