Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:54, 13. 5. 2021.

| Društvo

Vaučeri i za vakcinisane Nišlije u tržnim centrima

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
punkt delta
Da li će uz vaučere biti gužvi?: foto: S.Đ.

150 vaučera za kupovinu u 3 niška tržna centra podeliće se, najavljuju na sajtu Grada, onim građanima koji se u naredna 3 dana vakcinišu na nekom od punktova u “Delti”, “Forumu” i u “Rodi”.

Na početku imunizacije u niškim tržnim centrima, za razliku od Beograda, nije bilo gužvi jer nije bilo ni vaučera, a da bi povećali broj vakcinisanih u Nišu, nadležni će pokušati građane da primame i stimulišu kuponima za kupovinu.

Akcija počinje u petak, 14. maja u TC "Delta Planet“, a nastavlja se u subotu i nedelju u TC "Forum“ i TC "Roda“. U sva tri tržna centra biće podeljeno 150 poklon vaučera - saopštavaju iz Grada.

Ranije je najavila gradonačelnica Dragana Sotirovski određene privilegije ili popuste u radnjama onima koji se tamo vakcinišu, a sada kaže da će lično biti na vakcinalnom punktu u “Delti”. Ipak, nije rečeno koliki je iznos vaučera i u kojim radnjama će se moći iskoristiti.

Od sutra počinje podela poklon vaučera onim građanima koji se budu vakcinisali. Biću sutra na vakcinalnom punktu, želim da zahvalim donatoru i da pozovem i ostale kompanije da se priključe ovoj akciji - kaže Sotirovski.

Ona je dodala da i pored toga što je Niš u vrhu liste gradova u kojima je vakcinu primilo više od 50% punoletnog stanovništva, taj broj još uvek nije dovoljan da bi bili potpuno bezbedni i zaštićeni.

Ponovo je pozvala građane da prime vakcinu, ako to već nisu učinili.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miodrag

    09:40 // 14. 5. 2021.

    Eh da da ostavku, a kruzni tokovi a delidba, 50:50
    VAKCINA NJET

  • vlada

    22:53 // 13. 5. 2021.

    Ja sam revakcinisan, al za 3 iljadarke ima da udarim i treću dozu, pa šta bude. Sutra sam u pola šes ispred Forum.

  • Van svake pameti

    21:58 // 13. 5. 2021.

    Ovo je bolesno sta se radi. Ovamo zabranjeni skupovi zbog korone, a sa druge strane "daju" se vauceri za vakcinaciju i pravi haous u trznim centrima. Jel neko brine o zdravlju? O ljudima koji tamo radi? EJ vakcinacija u trznim centrima! Bolest. Ali ok, tako i treba kad narod ne ume da razmislja svojom glavom vec se olako prodaje i slepo slusa ovu bandu.

    • Anika K

      17:02 // 14. 5. 2021.

      U Americi pojedine drzave daju lutriju i sta sad? Svi na svetu pokusavaju da stimulisu vakcinaciju samo je Nis najpametniji i sve i svako nam smeta. Grozni smo! Nemoj se vakcinisati ali pusti druge na miru i ne prozivaj narod. Uostalom da nike bilo vakcine mozda i nas sad ne bi bilo. Obrazuj se malo!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: