Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:49, 18. 5. 2021.

Već druga hitna sednica niškog parlamenta - opozicija kaže da se krši zakon, Banđur kritikuje Veće

skupstina foto A.S Hitno zasedanje niškog parlamenta; foto: A. S.

Nije prošlo ni mesec dana od prethodne, a već je održana nova hitna sednica niškog parlamenta. Opozicija tvrdi da nije u skladu sa poslovnikom i da ne postoje razlozi za hitnost, dok odbornik SNS-a Miloš Banđur kaže da je problem u izvršnoj vlasti koja predloge odbornicima nije poslala na vreme, pa su ih sada pritisli rokovi. Predsedavajući Boban Džunić je sve kritike odbacio.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Podrška Banđuru

    15:11 // 18. 5. 2021.

    Gledala sam šta su polemisali i Banđur je potpuno u pravu za sve što kaže, možete šta hoćete da mislite ali čovek govori ispravno.

    • Smuk

      15:46 // 18. 5. 2021.

      @Podrška Banđuru : Govori jedno, drugo radi a pogrešno misli !
      "3 u 1" !

    • AntiPA

      09:04 // 19. 5. 2021.

      Naprednjacima je toliko lako naci manu da je cak ponekad i Bandjur u pravu. Jedan od najranijih preletaca, dosao sa Kosova u Nis da bi Beogradu poklonio aerodrom gradjen od para nasih baka i deka Nislija.

  • Cobi

    15:48 // 18. 5. 2021.

    E, moj Banđure, kritikuješ Veće? kritikuj imenom i prezimenom sve do jedne ... koja sedi tamo.Zajedno smo se borili protiv svih njih, a naročito protiv Davidovićke.Šta ti očekuješ.

  • Stojko

    15:11 // 18. 5. 2021.

    Vas iz Skupštine grada, Izvršne vlasti /gradske Vlade/, Gradske uprave, ne treba više pratiti. Od vas je i Bog digo ruke. Zato predlog Južnim vestima - pustite ih, ne pišite o njima. Barem do nekog PETKA.

    • Pravda

      15:36 // 18. 5. 2021.

      Baš naprotiv treba ih u stopu prati šta rade,
      treba pomoći Radnicima u gradskoj Upravi koji trpe redovne mobinge na poslu,
      na primer dok neko glumi Stručnjaka neko drugi sa istom diplomom mora da rinta i za sebe i za tog nazovi Stručnjaka koji bude miljenik svakoj garnituri koja dođe na vlast i uz to primi duplo veću platu od tognekog ko radi i svoj i posao samoprozvanog stručnjaka.

  • Alisa u zemlji čuda

    19:26 // 18. 5. 2021.

    Treba podržati Banđura sve što je izneo je tačno, Banđur ne može da se izbori sa preletačima i sa onima koji su do juče bili opozicija a sada su u vrhu gradske vlasti pa pogledajte Pomoćnice Načelnice Savetnike pa one su u svakoj vlasti na istim mestima u vrhu ne zbog stručnosti već zbog toga što se svakoj vlasti na vreme dodvore poslušnici rade dobiju neko mestašce a oni uvek u vrhu nezasluženo!

    • Torpedo

      20:40 // 18. 5. 2021.

      Koga ,bre, da podrzimo, njih sto imaju strujanje u sekti i gledaju da imaju vece privilegije, jedan od drugog ! To je unutarpartijska borba za vecu vlast ! Podrzi ga ti, posto si njihov i sto su ti nesto udelili ! Sve je to ista ekipa !

    • Caja

      22:02 // 18. 5. 2021.

      Pa i u njegovo vreme bili preletaci.Kad ga pustilu niz vodu dize glas.

    • AntiPA

      09:07 // 19. 5. 2021.

      Podržavam da Bandjur napusti politiku. Prvi preletač - karijeru počeo u najstarijoj kriminalnoj partiji Srbije - Jul.

  • Hadžiđokanović

    16:05 // 18. 5. 2021.

    Ne možeš sa jednim d.....m na dve stolice. Poslanik i odbornik a možda i većnik, pa da se za sve pitaš. Ili su u Bg ili u Nišu. A znamo dok si bio u Toplani, najveći problemi su bili tada, pa su se građanigrađani masovno isključivali. Ponovo si počeo da rovariš. Pusti ljude da rade svoj posao jer i ti glasaš na zvonce.

  • Suncica

    16:54 // 18. 5. 2021.

    Voleli ili ne voleli Bandjur covek je u pravu. Kladim se da 70% odbornika sns-a misli isto. Jedva su kvorum skupili jer zakazuju hitne sednice. A o neprofesionalizmu gradonacelnice i njenog tima nemam reci. Opšte je poznato ribanje koje je dobila od šefa stranke skoro.

  • Petar SNS

    16:53 // 18. 5. 2021.

    Znate kad ste dete pa vam otac čitaj Mile kupi igračku čitaj Igor onda je to bezazleno ali kada ti kupe skupštinu narod to može da bude opasno a kad pogledam tog do tebe što ga zovu Boban onda ponekad poželim i da se zemlja otvori.

  • ђура

    18:30 // 18. 5. 2021.

    Зашто се толико брине ?!.
    Нека пређе у опозицију .

  • Pera

    20:26 // 18. 5. 2021.

    To je ta niška opozicija koja ne bi mnogo da se pretrže od posla, ali bi da najaše na državni kazan i da ponovo jašu na čelu kolone. A ovi napredni kalemari, oni krkaju u kafanu o narodnom trošku i završavaju privatne poslove sa službenim kolima a opozicija bi da i oni to mogu da rade. Svi su isti.

  • Zmaj

    16:09 // 18. 5. 2021.

    Bandjur govori onako kako jeste dotične gospođe iz Komunalne unapred spremaju šta će na njegove opaske odgovoriti mislim nauče napamet ono što im otkucaju preko noći.

  • Baki

    15:58 // 18. 5. 2021.

    Bandjur je svoje kvalitete pokazao dok je bio na vlasti. Da je bio dobar, ostao bi.
    Prema tome, zakljucak je jasan.

  • JA

    06:38 // 19. 5. 2021.

    E PA SVOJEVREMENO RIBANJE JE DOBIO I BULATOVIC KOJI JE I OSNIVAO GRADSKI ODBOR, A GDE JE TADA BILA GRADONAČELNICA?! TADA JE ZARADJIVALA NOVAC, OTKRIVALA AFERE NA RACUN BRATA IZ POLICIJE, PA ETO ZARADILA PA KUPUJE STANOVE!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: