Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:57, 17. 12. 2013.

Veće nadležnosti niških opština

opstina-palilula-*fb-palilula*.jpg Gradska opština Palilula, foto: FB GO Palilula

Amandmanom je odlučeno da niške opštine dobiju veća sredstva za 2014. godinu od planiranog. Zamenik gradonačelnika Ljubivoje Slavković kaže da se razmišlja i o povećanju nadležnosti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Zoran Jovanović

    11:05 // 17. 12. 2013.

    Bitno je da nema povecanja i ako se slazem sa time da treba sredstva koja se odvajaju opstinama da budu manje kao sto je Perisic hteo.Ali dobro sta je tu je sada.

  • ;)

    12:41 // 17. 12. 2013.

    Dovoljne su 2 opštine,Grad Niš i Opština Niška Banja,tu su i mesne kancelaje. Novac koji je išao na plate upošljenih preusmeriti u narodnu kuhinju i obezbediti bar jedan pristojan obrok gladnoj deci.

    • bidza

      15:18 // 17. 12. 2013.

      Ne dve nego jedna. Ionako sve sto ti treba moras u ulNikole Pasica.Dole ds sps urs sns. Sve je to ista bagra lopov do lopova

  • zorica kostic

    14:18 // 17. 12. 2013.

    Kakve ingerencije kada ni ovako nista ne rade.Dobili su komunalnu policiju i inspekciju a pred nosom GOMedijana u parku cveta haos od basti i bespravnog zatvaranja lokala jos samo fali nova ingerencij

  • Problem

    08:50 // 18. 12. 2013.

    Nije problem sto ovako razmisljaju glasaci, oni su uglavnom blago opismenjeni i s pravom nezadovoljni. I politicari isto razmisljaju jer ne razumeju problem rada u drzavnoj upravi, a ne zele edukaciju

  • gaci

    10:48 // 17. 12. 2013.

    Niš treba da ima samo jednu racionalnu opštinu, jer su više opština izmišljene radi stranačkog udomljavanja i na grbači osiromačenih građana.Zam. grad. je protiv zapošlj. samo ako nije njegova rodbina

    • miki

      15:23 // 17. 12. 2013.

      Tako je. Kako god se zvala stranka politika je ista. Smo meni da bude dobro.Kako da zivimo mi nezaposleni sto nismo u nijednu stranku.Ostaje nam poljoprivreda buvljaci i gradjevina

  • Ciceron Zaplanjsky

    12:23 // 17. 12. 2013.

    Slavković je univerzalni stručnjak,odavno je prevazišao komunalnu problematiku( 2002.lično kao direktor Toplane,2013. tutor svom kadru Milutinu Iliću),sada kao pravnik se baca da sredi lokalnu upravu!

    • hedonist

      18:04 // 17. 12. 2013.

      uz to,diler sjenickog sira i konstruktor kontejnera za otpad.privrednik par excellance,zar ne!

  • ogorčeni

    12:58 // 17. 12. 2013.

    Može ovaj veliki stručnjak da prerasporedjuje svoju decu koju je zaposlio u gradskoj upravi i studentskom centru.Bistar je nema šta,kao da je pešterac

    • istina

      22:14 // 17. 12. 2013.

      Što se tiče pešterca tzv. pravnika, dobro je poznato kakav je ‚‚haos‚‚ ostavio za sobom u druš. i držav. firmama gde je bio direktor.To znaju ojađeni radnici.Da je dobar biznismen imao bi svoju firmu!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: