Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:17, 21. 3. 2020.

Večernji presek: U Srbiji 22 nova slučaja korone, u Nišu bez podataka

niš noć Od sutra, duži policijski čas - kako bi se smanjio broj; Foto: Vanja Keser

Od jutrošnjeg poslednjeg izveštaja broj registrovanih slučajeva korona virusa u Srbiji porastao je za 22, pa sad iznosi 171 oboleo, piše na sajtu covid19.rs. Podataka za Niš nema, Klinički centar prepisao je republičke podatke, a predsednik Srbije najavio je 2.000 dodatnih kreveta u Nišu kako bi spremni dočekali eventualno veliko povećanje broja obolelih.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Zeka

    20:27 // 21. 3. 2020.

    Zelimo da znamo stanje u Nisu! Iz vise ociglednih razloga potrebne su nam informacije, molim vas ne uskracujte nam pravo da znamo tako bitne stvari

  • sima cosmos

    20:13 // 21. 3. 2020.

    a zasto samo u Nišu bez podataka?

  • Alex

    23:00 // 21. 3. 2020.

    Eto vam sad. Idiite opet pa se šetajte u parku, ljubite se i grlite sa svakim koga vidite,sedite po kafićima i udarajte inat svima! Kukali ste što se škole ne zatvore pa ste brže bolje otrčali sa decom u parkove a studenti po kafićima! Udri brigu na veselje,ne može nam niko ništa jeli?! Neodgovorni samoživi narode!

    • Ahm

      06:23 // 22. 3. 2020.

      Ne batrgaj se,leba ti.Udario bi on zabranu 24/7 bez obzira na sve.Uziva on u ovome.

  • fili

    21:22 // 21. 3. 2020.

    kako zašto? Pa zato što je stanje katastrofalno, i ima ogroman broj zaraženih

    • Pera

      23:28 // 21. 3. 2020.

      Imaš neke pouzdane informacije ili samo širiš paniku? Pročitao si na Fejsbuku (za one starije: pročitao si u Politikinom Zabavniku)?

  • Mika

    22:23 // 21. 3. 2020.

    I Nisu je situacija toliko ozbiljna i van svake kontrole, da upravo zato ni ne objavljuju podatke, vise. Razmislite za koga cete glasati naredni put. Napredno je- NAZADNO. Svako sakrivanje istine i podataka samo doprinosi jos gorem stanju i situaciji.

    • Dragan,Niš

      11:27 // 22. 3. 2020.

      @Mika. Svakako treba razmišljti za koga se glasa i ja nisam glasao za ove.Ali u ovoj situaciji ne treba širiti ovakve glasine i neistine jer ni ti ni ja to ne možemo da tvrdimo.Za to postoje nadležne službe.Podatak koji se objavljuje za javnost je onaj koji je 100% proveren i registrovan. Ne znači da neko od nas ne nosi virus u sebi ali se svako od nas svojim imunitetom lakše ili teže bori sa tim!

  • Lela

    22:32 // 21. 3. 2020.

    A sta da radim ja,majka sa dva maloletna deteta,jedno 4 god.,mere su #ostani kod kuće, a mene direktor Javnog preduzeća zove da idem da radim !!!!

    • Dragan,Niš

      11:37 // 22. 3. 2020.

      @Lela. To ne bi trebalo da bude tačno.Zato što je jedna pod prvih uredbi a i odluka Gradskog štaba bila da se lica koja imaju decu do 12 godina ,a nema ko da ih čuva oslobađaju dolaska na posao i dozvoljava im se rad od kuće ako priroda posla dozvoljava ili je neophodna za potrebe službe.Ako vam to direktor nije omogućio,obavestite ga u pisanoj formi i pozovite se na uredbu Vlade.

  • Naissus

    09:31 // 22. 3. 2020.

    Najgore od svega je to sto niko ne zna tacno kako se ustvari virus siri jer niko se od nas sa ovime nije sreo ranije, bar ne sa necim ovolikih razmera. I to jeste razlog vise da se pridrzavamo mera I postujemo stanje u kome se ceo svet nalazi. Jer, nije samo Srbija, ljudi!

    Sve je do nas. Niko tu ne moze da nam pomogne ako mi sami sebi ne budemo pomagali.

    • Alex

      10:38 // 22. 3. 2020.

      Apsolutno tačno se zna kako se širi, ko hoće da zna.Virus se širi kijanjem i direktnim kontaktom. To znači da neće niko da vas inficira ako prodjete samo pored njega. Ne širi se vazduhom jer jer virus težak i pada na zemlju. Ali ako se rukujete sa nekim i dodirnete se po licu,onda može da bude problem.Čak i ako se rukujete a ne dodirujete lice, nećete se inficirati jer virus NE PROLAZI kroz kožu.

    • Dragan,Niš

      11:45 // 22. 3. 2020.

      @Naissus. To nije tačno,zna se kako se širi.Pre svega ,kao i svaki virus,iz kontakta i kapljično .Zato se nose maske,rukavice i zahteva dezinfekciju predmeta sa kojima smo u kontaktu.Druga je stvar što mi nemamo izgrađen imunitet,odbrambeni mehanizam u organizmu,koji bi mogao da se sa njim izbori s obzirom da je nova vrsta,zato i nema još vakcine.Izato se treba držati strogo preporučenih mera.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: