Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:08, 9. 11. 2021.

| Društvo

Veći broj pacijenata na lečenju u Nišu, u Srbiji od posledica korone preminulo njih 62

Autor:M. M. K.Izvor:Južne vesti
korona
62 pacijenta priminula u Srbiji od posledica korone; foto: V. K.

U Nišu je u odnosu na dan ranije povećan broj pacijenata koji su na lečenju u kovid bolnicama. Na jugu je ukupno hospitalizovano 828 pacijenata. Nadležni i dalje ne objavljuju podatke o broju preminulih u kovid bolnici Kruševac. Od posledica kovida preminule su još 62 osobe.

Na Infektivnoj, Dečijoj i Klinici za ginekologiju i akušerstvo UKC-a trenutno je hospitalizovan 71 pacijent, među kojima je i osmoro dece. U novoj zgradi Kliničkog hospitalizovana su 103 pacijenta.

U kovid bolnici "Radon" u Niškoj banji leči se 79 pacijenata, koji imaju potvrđen kovid.

U Kovid bolnici u Kruševcu trenutno je hospitaliovano 285 pacijenata, a 9 je priključeno na mehaničku ventilaciju. U vranjskoj kovid bolnici na lečenju je 118 pacijenata sa potvrđenim kovidom. U Leskovcu je hospitalizovano njih 172.

Prema podacima Ministarstva zdravlja, u poslednja 24 sata broj testirano je 20.428 osoba a broj novozaraženih 5.103. Na lečenju je 6.657 pacijenata, a na respiratorima 277.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Doktor

    14:03 // 10. 11. 2021.

    Pola od ovih ljudi je umrlo zbog toga što nije imao ko da im da lekove za svoje hronične bolesti ,pola umrlo za vodu i u losim uslovima ne presvučeni,pošto su 50 posto njih nepokretni i teže pokretni ne negovani gladni jer je u covid bolnicama raspad sistema.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: