Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:01, 21. 3. 2019.

Većina Nišlija ne zna šta su javni interes i bitne medijske teme

mediji foto aleksandar kostic Znaju li građani šta je na medijima plaćeno njihovim novcem? ; Ilustracija; foto: A. Kostić

Da građani ne prepoznaju koji su medijski sadržavi važni za njih i da malo znaju o projektnom finansiranju medija, pokazalo je istraživanje niškog Odbora za ljudska prava. Zato lokalna vlast mora da uloži mnogo više napora da uključi građane u kreiranje medijskih sadržaja, naročito ako se uzme u obzir koliko se para svih poreskih obveznika putem konkursa daje medijima u Nišu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Verko

    10:02 // 21. 3. 2019.

    Većina Nišlija je funkcionalno nepismena.

  • Bezazleni

    10:53 // 21. 3. 2019.

    Mozda zato nude posao u Istri.

  • N.N.

    10:56 // 21. 3. 2019.

    Ne znaju to ni oni na vlasti da li branimo Bec ili Zagreb.

  • Politila i politicari

    11:00 // 21. 3. 2019.

    Samo oni sa Fakultetom politickih nauka, a ne ovi sarlatani sa politikom za pocetnike koja nam se servira.

    • Bruno

      12:45 // 21. 3. 2019.

      Pa ministar za spoljne poslove ima završen FPN, a ponaša se ko kafanska pevaljka. Kako da ovako funkcionalno nepismenom narodu, koji čim izađe van svoje kuće baca smeće objasnite šta je javni interes?

  • Arsen Lupen

    11:14 // 21. 3. 2019.

    Okretne igre na raznim jezicima.

  • Milutin

    12:09 // 21. 3. 2019.

    Znaju oni koji su usli tamo gde su okaceni Mor, Bruno, Galilej, Makijaveli,Leonardo i drugi naucnici, umetnici i politicari. Ovde tesko sa ovim nasim inovatorima iz oblasti prava,poljoprivrede i dr.socijalnih pitanja i filozofije na selu.

  • mica ubica

    13:43 // 21. 3. 2019.

    da li mislite da su Juzne Vesti nezavisan i objektivan medij? Vi plasirate svoju sliku isti kao i oni sa druge strane. objavite komentar ako smete

  • PILULE ZA LILULE

    14:53 // 21. 3. 2019.

    Nišlije su funkcionalno nepismene!Tačno!Novinara vezuju konje tamo gde im gazde kažu!Tačno!Većina političara je elementarno nepismena!Tačno!Javni interes je prćija onih koji su bili, ili su sada, na vlasti!Još tačnije!...Kako onda prepoznati javni interes u toj šumi ličnih?Nikako!Da li je onda rešenje menjati građane, jer ovi i ovakvi su obični tupsoni?Pilule za lilule!Ua vam ga,bre,svima redom!

    • Pepe

      19:10 // 21. 3. 2019.

      @PILULE ZA LILULE: Poštovani, nije lepo reći za nekoga da je nepismen jer drukčije misli od Vas.Da li mislite da da su oni maskirani fantomi, iako imaju neku višu školu, nepismeni ili ne? U pravu ste kada kažete da su novinari "sluge" svojih urednika, znači svi, bez obzira kako se zovu, narodni, nenarodni, nezavisni, zavisni. Daljinski upravljač je izgleda za nekog još čudo, Svako može promeniti

    • Pepe

      19:15 // 21. 3. 2019.

      (nastavak): kanal, ako mu se nešto ne sviđa. Zašto bi nekoga ko ima neki svoj posao interesuje kakvo je finansiranje medija. To izgleda jedino interesuje onoga, ko nije usko vezan za medije, koji bi da nametne svoje mišljenje kao preovladavajuće, a da ga svi ostali slede. Jedini nezavisni medij u Srbiji je list i portal Danas, sviđalo se to nekom ili ne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: