Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:36, 7. 4. 2020.

Većina penzionera sa juga još čeka na pakete pomoći, podelu počeli Medveđa i Prokuplje

penzioneri Paketi za penzioneri se još spremaju; foto: Vanja Keser

Paketi pomoći sa namirnicama i sredstvima za higijenu za penzionere sa niskim penzijama, ali i za socijalno ugrožene građane, počeli su da se dele i na jugu Srbije, a većina lokalnih samouprava je u postupku njihovih nabavki. Medveđa je već krenula sa distribucijom paketa, Prokuplje počinje danas, a najviše će ih biti podeljeno u Nišu - 40.000, potom u Leskovcu preko 27.000, dok će u Pirotu biti podeljeno 3.200.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Marko

    10:01 // 7. 4. 2020.

    Lopovluk u najavi. Sto miliona dinara, podeljeno sa cetrdeset hiljada paketa je 2500din. Po kilogram brasna, secera, soli, kesa makarona, 3kg praska ... pa to vredi bar duplo manje. Ko ce uzeti drugu polovinu, zakljucite sami.

  • Sto juznije...

    10:43 // 7. 4. 2020.

    Potvrda cinjenica da sto juznije to tuznije, ali u svim opstinama sns'ovce su na vlasti!!!

  • Nikola

    12:01 // 7. 4. 2020.

    Ne bre, sacekajte da prodje ova situacija pa podelite tih 90 paketa u Prokuplju. A ima ih barem 9000 ugrozenih plus penzioneri. Imate vase bizmizmene po Prokuplju sto drze grad, nek pomognu malo. Lepo da se uzima ali tesko da se daje. Sramota! Nije SRBIJA SAMO BEOGRAD!!!

  • Marija

    14:48 // 7. 4. 2020.

    Pa bravo, jel ste pitali koliko nas ima u Prokuplju koji jedva sastavljamo kraj sa krajem a vi gledate samo penzionere i njima dajete i pakete i plus na penziji po 4000 hiljade dinara. Treba malo proći gradom i videti ko gde i kako živi, mi sa minimalnim platama da li možemo da kupimo sve što nam je potrebno i da preživimo ovaj period . Svaka čast onda našem gradu na ovome!

  • Ja licno

    15:59 // 7. 4. 2020.

    Ovako.Moracu opet da se ponovim.A vec Sam pisao u clanku kada su najavili da su poceli da dele pakete. Prema misljenju Centra za socijalno,moja porodici nema pravo na paket(I ako primamo naknadu za socijalno i to 8460 din.)vec samo lica koja imaju trajno resenje(sta god to znacilo).Znaci nismo ugrozeni.Zato ne znam cemu ljudi da se nadate. Bajke za malu decu.

  • Village people

    18:24 // 7. 4. 2020.

    Zar Svrljig i okolina nije najsiromašnija Opština u Srbiji?! Kamo paketi za njih???

  • Ajde

    23:52 // 7. 4. 2020.

    Da li su oni neobavesteni????? Cekaj te da prvo podele srpskoj krajni i imigrantima.....A inace u paketu ima kesa spageta, kilo brasna, cokolada 100 grama , neki keks ne zna se poreklo i rok trajanja to obavezno proverite, tecnost za sudove 50 ml prasak za vec u kutijici cisto da se plaknete ibto je to.

  • Ja

    10:54 // 8. 4. 2020.

    Kako Leskovac najavljuje podelu 27000 paketa a Pirot samo 3200.
    Zasto se ne navede do kog iznosa penzije se dele paketi? Stara izreka kaze da sit gladnom ne veruje. Treba li da zahvalimo nasem predsedniku opstine Pirot?

  • Ana Radenovic

    08:43 // 23. 4. 2020.

    Hoce li biti paketa za vranjske penzionere?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: