Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:37, 18. 6. 2021.

Većina putnika vraćena sa leta za Maltu na niškom aerodromu, građani kažu imali svu dokumentaciju

aerodrom Kupili karte, a nisu odleteli; foto: arhiva JV

Iako su imali serfitikat o vakcinaciji izdat na Malti, što je uslov da srpski državljani uđu u ovu zemlju, više od 40 putnika, kako neki od njih javljaju Južnim vestima, danas nije moglo da poleti sa niškog aerodroma Konstantin Veliki ka Malti. Zašto im je zabranjeno ukrcavanje ne odgovaraju iz preduzeća Aerodromi Srbije, već upućuju na kompaniju Rajaner koja održava tu liniju, a odgovora iz irske avio-kompanije za sada nema.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Vazduhoplovac

    21:23 // 18. 6. 2021.

    Nema razloga da odmah napadate ljude koji posteno obavljaju svoje duznosti. Zadnju rec ima avio-kompanija i ona odlucuje ko ce da udje u njen avion a ko nece. Nema dileme da radnici na svakom aerodromu moraju da postuju procedure avio-kompanije koju opsluzuju.
    A sluzba zemaljskog opsluzivanja na svakom aerodromu u regionu vazi za elitnu sluzbu, narociti ova na niskom aerodromu.

    • Smesni

      11:08 // 19. 6. 2021.

      Hahahaahha...ako je ovo elita...skupili ih sa okolnih sela, polu svet

    • Plavusa

      08:17 // 24. 6. 2021.

      Zovem nedelju dana za redon,svaki dana,aerodrom u Nisu,niko mi se ne javlja.... Otac i brat mi dolaze 16.jula,vracaju se 20.avgusta,stim koji njima papir treba sa Malte,sem potvrda o vakcinaciji ili Pcr test...

  • Stanko

    21:09 // 18. 6. 2021.

    Ma pustite to braco Srbi. Cuvajte sumske potoke, zapratite Gretu Tunberg, budite dobri i poslusni gradjani... Budite u trendu.

  • JLS

    15:55 // 18. 6. 2021.

    Priučeni SNS kadar sa niškog aerodroma... Ovo je rezultat zapošljavanja sendvičara, kad nastupi situacija u kojoj treba da se pročita zvanični tekst duži od Twitter poruke... Džabe im objašnjavati...

  • Dragan

    20:10 // 18. 6. 2021.

    Ovo je vrh debilizma i nestrucnosti naprdnih idiota...kako su prosli oni jadnici u helikopteru od strane ministra keramicara sve govori...DNO DNA NAPRDNOG...

  • Ivan

    19:32 // 18. 6. 2021.

    Mene su tako odbili za Geteborg sa Tesle pre 3 meseca. Imao sam i negativan PCR test i kupljenu kartu ali mi nisu dozvolili da se ukrcam u avion jer su navodno zabranili turisticka putovanja u Svedsku iako na sajtu ambasade nije postojalo takvo obavestenje.

  • Boki

    06:44 // 19. 6. 2021.

    Drvceee, direktore javi se, pa cemu sluzis, nisi valjda na neki kurs vecernje skole SNS-a?

    • Samo kod nas

      11:11 // 19. 6. 2021.

      Direktor prvi put vido avion, kad doso na aerodrom.

  • Neutralno realan

    16:42 // 19. 6. 2021.

    Znate onaj slucaj kad se pesak nadje na pesackom bas kad vi nalazite autom, vi po propisu zaustavite auto kako bi pesak presao ulicu ali on ipak odluci da odglumi saobracajnog policajca i daje vam prednost rukom, da vi prekrsite zakon i predjete preko pesackog prelaza autom i ne propustite pesaka. Tako ja vidim ovo izmedju kompanije, aerodroma i putnika.

  • Sasa Markovic

    02:23 // 19. 6. 2021.

    Taj uslov je postojao i pre da se kontaktira sluzba na malti koja ce vam putem maila odobriti povratak iz zemlje koja nije na Amber listi. Srbistan jos uvek nije skinut, ako pitate malteske organe. Te stoga, zbog prethodnog gledanja kroz prste za ulazak i negodovanja nase dijaspore. Rezultati su evidetni ...

  • Rile men

    15:43 // 24. 6. 2021.

    Preko Bugarske .Sofija - Malta.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: