Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:11, 4. 2. 2018.

Većnik Aleksov postavljen za državnog sekretara u Ministarstvu rada

Svetozar Aleksov Svetozar Aleksov odlazi u Beograd; Foto: JV/V. Milić

Na predlog Gradskog odbora PUPS-a, funkciju državnog sekretara u Ministarstvu za rad, zapošljavanje, boračka i socijalna pitanja, po odluci Vlade Srbije, obavljaće Svetozar Aleksov, kome teče drugi mandat u Gradskom veću Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Bugarin.

    20:39 // 4. 2. 2018.

    A i dok je bio vecnik za socijalna pitanja u Nisu i tu se pokazao ko strucnjak veliki. Prstom mrdnuo nije. Ako bre i treba.

  • Rodoljub

    20:21 // 4. 2. 2018.

    O, msjko božja. Da li je ovo moguće?

  • Misko Grbin

    20:51 // 4. 2. 2018.

    nje stranke ni vise funkcionera, zemljo otvori se. Ljubisu iz uprave za poljoprivredu postavite za vecnika za poljoprivredu.

  • Osman Balic

    08:39 // 5. 2. 2018.

    Zasluzeno. Srecno i uspesno na novim poslovima!

    • Bata Petrović

      08:46 // 5. 2. 2018.

      Kad ti Osmane kažeš,... onda mora da je zasluženo.

  • mimi

    13:16 // 5. 2. 2018.

    pocetna karijera,uredu.Prvi maj, uspesna firma,uredu.UO uredu.Nis , u redu.A Beograd, sasvim uredu. Ma alal mu vera, zna covek gde ide i sa kim.I koja partija je uvek u redu.

  • Samo ja

    09:07 // 6. 2. 2018.

    Zbog vaseg ne znanja i losih zakona nije kriva ni Amerika niti bilo ko drugi, sami smo krivi. Nek znaju deca ko su im pravi neprijatelji i licemeri. Samo vi politicari.

  • Zivkov

    13:50 // 6. 2. 2018.

    Moze Aleksov da prodje i kao maneken za jutarnji program da razbije monotoniju gostovanjem istih manekena, a verovatno je poneo spisak buducih korisnika socijalne pomoci koji i ne znaju sta da ih ceka.

  • Avadon

    13:55 // 6. 2. 2018.

    "Mislim, dakle postojim".

  • Aperkat

    20:24 // 6. 2. 2018.

    Azra-"Strukture ga dobro furaju".

  • IMG

    19:29 // 5. 2. 2018.

    PUPS salje svog coveka Aleksova u Minustaratvo rada da resi zagonetku Sigma kako bi penzije i plate mogle da budu vece. Navijamo za Aleksova. Alesov! Aleksov! Aleksov!

  • Jasmina Kostic

    18:39 // 3. 9. 2018.

    Jedan jako korektan i pošten čovek, nije preletačević, ne voli ni veze ni vezice, bori se za pravdu koliko je u mogućnosti. Jako školovan čovek, član mnogih udruženja i uvek spreman za saradnju. Zaslužio je da bude državni sekretar, za razliku od raznih keramičara, šofera i ostale napredne ministarske bagre. Kada bi više školovanih ljudi bilo u ministarstvu, možda bi od naše zemlje i bilo nešto.

  • IMG-K

    14:11 // 5. 2. 2018.

    PUPS salje vecnika Aleksova na specijalbi zadatak kako bi mogle plate i pebzije da budu vece promenom loseg zakona o soc.zastiti. Na preko dvesta hiljada korisnika mesecno imamo od 500 do 1000 din.manjka po primaocu mesecno pomoci preko preduzeca kroz uredbe i "subvencije" podelu poste, gorivo itd. Koliko je to godisnje?Sve oci su uprte u vecnika Aleksova za spas Srbije.

  • IMG-K

    14:16 // 5. 2. 2018.

    Bolje je uskladiti iznos socijalne novcane pomoci i promeniti jednom zakon, nego na svakih godinu-dve menjati zakon o gradjevinskom zemljistu ipuniti budjet kroz korupciju i nepravilnosti. Imate mlade na PMF na Ekonomskom taj ltetu koji mogu da izracunaju manjak koji se meri milijardama.

  • IMG-K

    14:39 // 5. 2. 2018.

    Broj u kupe h koju ka soc.pomoci, broj na 9 meseci, broj na godinu dana, broj na 9 meseci sa istim iznosom, broj na godinu sa istim iznosom, btlroj uredbi i oslobadjanja i umanjenja za sve i svasta koja su obostrana steta, troskovi postarine i raznosenja. Resenje mnogi znaju odmah, ali PMF bi sigurno za 7-10 dana mogao da predlozi vladi resenje. Normalne zemlje imaju kompjuterski program, mi ne.

  • IMG-K

    14:45 // 5. 2. 2018.

    50 sa visinom 172 cm, 80 sa visinom 178cm.50x172+80x178/50+80=? ali to za preko 200000 sa razlicitim iznosom, raznim uredbama, dostavom trajanjem pomoci i dr.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: