Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:41, 23. 7. 2010.

Vidanović prekinuo protest

Predsednik opštine Niška Banja prekinuo je štrajk glađu kojim je tražio da grad izmiri dugovanja nastala nakon aprilskih polava.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nikola

    20:27 // 23. 7. 2010.

    Ovaj Vidanovic je obican klovn

  • Nišlija

    22:52 // 23. 7. 2010.

    Vidanovic je jedan od retkih postenih politicara. Nikad nije radio samo za sebe, vec je uvek gledao opstini interes i mislim da daje pravi primer svima kako bi trebalo da se radi.

  • bety

    01:34 // 24. 7. 2010.

    Vidanovic "vredno"radi sa najblizim rodjacima Jovanovic,samo sta rade ? Pa da za sebe to je ocigledno mi banjci to znamo .DOSTA NAM JE TIH RODBINSKIH VLADAVINA RADITE NESTO ZA NAROD KOJI VAS JE BIRAO,ALI JE IZGUBIO POVERENJE U VAS .

  • Banjac

    13:37 // 25. 7. 2010.

    Mozete vi svi Vidanovica da poljubite otpozadi...

  • MMMM

    12:28 // 3. 8. 2010.

    Ma kako da ne , strajk gladju radi jos jedne prljave politicke promocije na sopstvenu korist, da ga je bilo briga za taj most za 8 godina je mogao da se potrudi i da nadje resenje, a ne kad dodje kritican momenat onda nalazi da kuka i da se nesto buni, sto za 8 godina nije uradio nesto da trajno resi taj broble, a ne da ga sanira, i da kao 2,5 miliona za onaj mini mostic, kako da ne, hteo da mazne pare pa sad kad treba da ih dobije on strajkuje gladju, a posle ce da rucka pecenog vola kad ih bude podelio sa direktorom Juzne Morave, postoje preduzeca koja u ime grada ove snacaije rade, ne razumem zasto je doticni gopsodin morao da nagzuje bas Juznu Moravu i kako to da je u tako kriticnom trenutku odmah nasao resenje bas u toj firmi i za taj novac koji je veoma veliki kada se uzme u obzir realna visina cene radova na tom most...LAZOV !!!

    • Banjac

      14:00 // 17. 9. 2011.

      MMMM, vidi se da mucaš. Kao prvo, 2,5 miliona je koštalo celokupno angažovanje mehanizacije bez koje bi došlo do katastrofe, a poplava nije ugrozila samo nišavski deo Naselja Nikola Tesla već i zaplanjski deo, Lazarevo selo, Prvu Kutinu, Jelašnicu, Gornju Studenu, Donju Studenu, Čukljenik...Južna Morava je angažovana po naređenju gradonačelnika Miloša Simonovića i njegovom obećanju da će Grad dati sredstva. Zoran Vidanović je priskočio u pomoć meštanima Opštine, nažalost još uvek gradske, što mu je dužnost i obaveza i što je on i ispunio danonoćnim ličnim angažovanjem na nasipima. Simonović je kasnije pogazio svoju reč, nije hteo da da sredstva za mehanizaciju a Direktor Južne Morave je tužio Opštinu Niška Banja zbog neisplaćenih računa. Zato je Zoran Vidanović štrajkovao glađu u kome su mu se pridružili meštani iz svih naseljenih mesta Opštine Niška Banja.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: