Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:47, 14. 3. 2012.

"Video nadzor gotov do kraja marta"

pozoriste, video nadyor

Na saobraćajnicama u Nišu od Ureda do Trošarine počelo je postavljanje kamera za video nadzor. Nakon toga sledi montiranje sobe za nadzor.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • džemsi

    05:49 // 15. 3. 2012.

    iskustvo iz beograda kaže da se postavljanjem kamera toliko uspori saobraćaj da nije moguće voziti.od vojne bolnice do sata ima 3 škole pored kojih je ograničenje 30! Zamislite do kakvog će kolapsa doći.

    • Stole

      11:15 // 15. 3. 2012.

      Na toj relaciji veće zagušenje pravi genijalno iscrtana raskrsnica kod Kliničkog centra, gde i u pravcu ka centru i od centra imate samo po jednu traku za pravo. To je najgluplje rešenje koje sam video u poslednje vreme. Tu se prave velika zagušenja, a dodatno iritiraju vozači koje se sa leve strane ubacuju za smer pravo neposredno ispred semafora.

    • Miloš

      14:04 // 15. 3. 2012.

      Bruka što je samo 30, ja tamo volim da gazim, 80-90, obožavam da prepadam decu i starije na pešačkom!


      (ironija)

  • Nikola

    11:13 // 14. 3. 2012.

    Još samo da kažnjavaju sve i naplaćuju kako treba. Prvo ima da se napuni kasa, a onda i vozači da se smire, a ne da nasilnička vožnja i nepoštovanje signalizacije bude svakodnevna pojava.

    • hm

      12:24 // 14. 3. 2012.

      To je tacno, ali mozda u nekom buducem zivotu. Ovaj nadzor koji sad stavljaju ce sluziti samo za pranje para.

  • Marko

    14:52 // 14. 3. 2012.

    Kako ce onda taxisti da voze po gradu kad oni ne postuju nijedan moguci znak?!Treba odmah staviti kamere koje prepoznaju prekrsaj pa ce sakupiti pare za ceo grad u roku od mesec dana!

  • vjuer

    23:40 // 14. 3. 2012.

    Nešto se ne sećam da je bio tender za video nadzor. A naš gradski većnik nije pomenuo ko je izvođač radova jer bi bilo mnogo upadljivo da se naziv nosioca posla poklapa sa njegovim prezimenom... Svaka slučajnost je namerna.

  • Prijatelj

    14:21 // 15. 3. 2012.

    Bobanu se žuri da završi što više poslova dok je još VEĆNIK,JER TO VIŠE NIKADA NEĆE BITI...A NARAVNO DA NJEGOVA FIRMA IMA UČEŠĆA U POSLOVIMA OKO IZRADE VIDEO NADZORA....kako bi inače BOBAN VOZIO NOVI BMW ,VREDAN PREKO 80.000 EVRA.....A MUP I TUŽILAŠTVO...NARAVNO ĆUTEEEEEEEEEEE

    • Imenjak

      18:41 // 15. 3. 2012.

      Budi govedo Bobane, budi govedo, pa izguraj jos jedan mandat
      BTW, dajte nam adrese da i mi mozemo putem interneta da posmatramo uluce i vozace

  • Vlajko

    16:42 // 15. 3. 2012.

    Video nadzor nema opravdanja - budzet moze da se puni i bez ikakvog ulaganja. Da postoji volja i zelja da se u ovom napacenom gradu sprovode saobracajna pravila, ne bi u zutoj traci na Bulevaru Nemanjica (pored parkica) bilo konstantno 30-40 automobila, preko puta bolnice tampon zona naparkiranih vozila, Duvaniste Tempo expres - opet cela traka naparkiranih vozila na kolovozu, Obilicev Venac opet isto, setacka zona kod Kalce... ?!

    Ako se pomnozi cena kazne i odnosenja vozila sa brojem prestupnika - sta ce vama video nadzor? Vi policajci i svojim ocima vidite prestupe, ali pred njima zatvarate oci. Sva sreca pa cete ponovo da kaznjavate one koji idu na posao - a ispijaci kafa u parku mogu mirno da spavaju!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: