Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:04, 5. 4. 2022.

| Društvo

Više od 20 predmeta na licitaciji Lokalne fondacije Niš 10. aprila u Narodnom pozorištu

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Šal
Jedan od predmeta i navijački šal sa potpisom Piksija; foto:LFN

Majica i bademantil vaterpoliste Save Ranđelovića sa Olimpijskih igara 2016. godine, navijački šal “Kec u Nišu” sa potpisom Dragana Stojkovića Piksija, dres KK Partizan sa potpisom Novice Veličkovića, neki su od predmeta koji će se naći na licitaciji Lokalne fondacije Niš u nedelju, 10. aprila, od 17:30 sati u niškom Narodnom pozorištu, a kupovinom nekog od njih građani mogu pomoći razvoju lokalne zajednice.

Na licitaciji će se, najavljuju organizatori, naći više od 20 predmeta koje su donirali sportisti, umetnici, muzičari i prijatelji fondacije, a neki od njih su i umetnička slika sa likom Nemanje Radulovića, autora Ivana Blatnika, ploča i CD grupe EYOT, fudbalska lopta sa potpisima igrača niškog Radničkog, umetničke slike sa motivima Niša.

Novac prikupljen ovim putem usmerava se za podršku kreativnim, preduzimljivim idejama formalnih i neformalnih grupa građana, a sve u svrhu unapređenja lokalne zajednice u kojoj živimo - navode iz organizacije.

Podsetimo, Lokalna fondacija Niš kroz licitacije, donacije pojedinaca, kompanija i organizacija prikuplja novac za podršku najboljim idejama građana.

Trag fondacija duplira iznos, a cilj je da se prikupi 15.000 evra. Do sada je prikupljeno 13.000 evra, a sav novac vraća se lokalnoj zajednici preko javnih konkursa za realizaciju najboljih ideja građana.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: