Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:38, 15. 11. 2017.

| Društvo

Više od pola Niša bez grejanja zbog kvara na toplani

Autor:V. M. Izvor:Južne vesti
Toplana
Još se ne zna gde je tačno kvar; Foto: Arhiva

Svi koji su povezani na toplanu Krivi vir ostali su hladnih radijatora, a kako kaže direktor Toplane Predrag Milačić, još nije otkriveno gde se tačno nalazi kvar. Grejanja nema u delu centra grada, u Dušanovoj, duž Bulevara Nemanjića i Zorana Đinđića pa sve do Trošarine.

Direktor Toplane nije mogao da precizira kada će kvar biti otklonjen, ali kaže da sumnjaju da je pokvaren ventil na toplani, zbog čega svi korisnici koji se snabdevaju sa ovog izvora nemaju grejanje.

Toplana "Krivi vir", dodaje, snabdeva 60 % korisnika daljinskog grejanja u Nišu.

Imamo kvar na "Krivom viru". U kotlarnici gledamo šta je i kako je. Sumnjamo na jedan ventil i trenutno ga otvaramo da vidimo da li je do njega - rekao je Milačić.

Građani koji se od jutros javljaju redakciji Južnih vesti kažu da nikako ne mogu da dobiju pozivni centar Toplane kako bi prijavili hladne radijatore.

Direktor ovog preduzeća je najavio da će uskoro izaći sa saopštenjem o tome gde je kvar i kada građani mogu da očekuju grejanje.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marija Djordjević

    14:14 // 16. 11. 2017.

    Meni su rekli da im je “pao sistem”šta god to značilo! Svakako nisam zadovoljna grejanjem ove godine! Radijatori su mlaki! Za novac koji izdvajam za grejanje, očekujem da se stvarno ugrejem. Šest meseci imaju da se pripreme za sezonu i uvek bude nekih havarija! Nikako da krene glatko i da budemo zadovoljni! Sramota!!! RagodinegoRadijatori

  • Pera Mikic

    06:50 // 16. 11. 2017.

    Ovo je sramota sta nam naplacuju. Poredjenja radi, Kladovo od pocetka grejne sezone ima grejanje na maksimum bez obzira koja je spoljasna temperatura a kod nas je pitanje da li mozemo nazvati radijatore mlakim. Nista drugo nego svi se iskljucite sa grejanja pa da vidimo kome ce naplacivati "usluge".

  • petronije

    16:27 // 15. 11. 2017.

    Kvarovi, havarije, kako se sve može čuti su mogući. Jesu li posledica ljudskog nemara-nestručnog rada, lošeg kvaliteta delova, manje važno, tek, kada je to potrbno, Toplana je zatajila. Odgovornost je na nekome ili nekima. Grad, odnosno resorni većnik, mora biti na licu mesta, sve dok se ne otkloni kvar.Ovako očajanje i bes žitelja Niša, prerast će u otvoreno i javno izražavanje nezadovoljstva.

    • Aperkat

      18:22 // 15. 11. 2017.

      Resorni vecnik,da ti pomogne?Ha,haha,hi,hi,hoho.Pa ti si stvarno idealista.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: