Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 1. 7. 2015.

Više zahteva za isključenje za 7 dana nego za pola godine

490x370-Toplana Za nedelju dana 350, od početka godine 250 zahteva; foto: arhiva JV

Toplani je od prošlog utorka stiglo oko 350 zahteva za isključenje, što je više nego od početka godine. O svim zahtevima "Toplana" odlučuje narednih dana, a stanari upozoravaju da su spremni da idu i na sud.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • milos ncz

    14:29 // 1. 7. 2015.

    Kakva gomila gluposti. Medjutim, svima je jasno da im se blizi kraj. Moc naroda je mnogo veca nego sto sam narod misli. Zato, svi tuzbu protiv dzeparenja! Ne zelim neadekvatnu nametnutu obavezu, sta tu nije jasno!!!

    • Bratanac

      16:24 // 1. 7. 2015.

      Da li si kupio stan sa instalacijama grejanja ili je neko došao sa ulice i silom ti ugradio radijatore i priključio na Toplanu??? Što si kupovao auto, ako ti je bilo potrebno vozilo za oranje?

    • milos ncz

      21:35 // 1. 7. 2015.

      Drug tito je umro 1980. god. ako nisi znao. Ovakav nacin razmisljanja ostao je kod tebi slicnih i u S.Koreji. U kupoprodajnom ugovoru ne pise da ne mogu da odjavim grejanje. Vozilo za oranje zadrzi za sebe jer nama iz centra grada treba auto. I to auto koji mogu da prefarbam, ugradim plin, odstranim isti, ugradim senzore, promenim felne, stavim nosac... Frka malo a?

  • Dosta je bilo - Niš

    14:47 // 1. 7. 2015.

    Dokaz da gospoda iz Toplane uopšte nemaju pojma šta rade je i to da svake nedelje menjaju stav o tome da li pojedinačni stanovi mogu da se isključe sa grejanja. Do pre nekoliko meseci su javno tvrdili da može, sad nas ubeđuju da ne može.

    Njihov stav je zapravo nebitan, jer je zakon jasan - svako pojedinčno može da raskine ugovor sa Toplanom.

    • Bratanac

      16:19 // 1. 7. 2015.

      Niko iz Toplane nikada nije menjao stavove koji su definisani zakonima i podzakonskim aktima. To što ljudi najave da će se maksimalno razmotriti mogućnosti pojedinačnih isključenja stanova gde je to projektom dozvoljeno krivo tumače je druga priča. A postojeći Ugovor može raskinuti samo onaj ko ga je potpisao...

  • rade

    16:00 // 1. 7. 2015.

    Za stambeno grejanje mi od politicara imamo zamenu teza. Takvo grejanje jeste najcistije(u odnosu na drva) ali zato je trebalo da bude najjeftinije, bili bi zadovoljni korisnici sa niskom cenom i grejanjem a toplana sa zaradom. Ovako imamo da je najskuplje grejanje,stanarima se nabija na nos da su privilegovani a cene vece jer moraju da placaju.

  • CVETKO prvi

    16:28 // 1. 7. 2015.

    "Budale" !!!!!
    Što bi rekao , citiram ,Zoran Kesić !
    Da me ne tuži za plagijat ???!!! Ipak smo pravna država ???

  • Bata

    18:09 // 1. 7. 2015.

    Gospoda iz toplane za jedan radijator da iskljuce potrose 3 sata a radni sat im je 1500 dinara pa kolike plate gospoda iz toplane imaju???? Sramota

    • shaft

      21:01 // 1. 7. 2015.

      Dosadise vesti o toplani,pa ispada da navijam za njih.Elem,gospoda ne skidaju radijatore,vec serviseri!Gospoda sa velikim platama je po kancelarijama,smislila je cenu tog radnog sata i ceo dan uziva!Ako ste Nislija,lako proverivo!

  • Dragan Jovanovic

    07:58 // 2. 7. 2015.

    Najidiotskija teorija koju sam do sada cuo oko grejanja je da su zgrade kolektivno prikljucivane pa kolektivno moraju i da se iskljuce.
    Ako je tako zaso racuni nisu dostavljani koleki vno, vec pojedinacno na ime i prezime. Po istoje teoriji, mogu da se iskljucim kad hocu jer toplana ustvari i nema ugovor sa mnom, ili da samo vratim racune jer sa toplanom nemam nista.

  • NEZAPOSLENI dipl NISLIJA

    12:36 // 3. 7. 2015.

    Milence, da se ti i ja menjamo, da odradim neki mesec? Da platim grejanje...

  • ivan

    12:01 // 4. 7. 2015.

    nije tacno da je 350 zahteva podneto.ja sam podneo zahtev pre nedelju dana i broj koji su mi dali bio je 5667.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: