Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:07, 16. 11. 2018.

Vladajuća većina u babušničkoj Skupštini odbila da raspravlja o situaciji u Rakiti

Sukob meštana Rakite došao do EU, ne i do lokalne Skupštine Sukob meštana Rakite došao do EU, ne i do lokalne Skupštine; foto: Lj. F.

Predlog opozicije u babušničkoj Skupštini da se na dnevni red uvrsti tačka o razmatranju aktuelne situacije u selu Rakita, povodom poslednjih događaja sa izgradnjom vodozahvata za mini-hidroelektranu, nije naišao na razumevanje odborničke većine, te je predlog većinski odbijen. Opozicija tvrdi da vlast uporno ignoriše aktuelna dešavanja u Rakiti, dok oni tvrde da će se time pozabaviti na nekoj od narednih sednica.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Катинац

    08:06 // 20. 11. 2018.

    А ви, који коментаришете, а из краја сте, нисте ништа бољи од ових које критикујете. Шта сте предузели? Наравно да ћуте кад су закували. Да су чисти они би реаговали. А одборници бабушнички, јад и беда, продају се за парче бурека, како овде кажу, "осминку"!

  • Kinez

    11:38 // 18. 11. 2018.

    Ma nista nije cudno. Samo kad vidite kako odbornici debatuju o pitanjima i tackama na dnevnom redu. Stvarno smesno. Bolje da, preko TV, ne prenose sednice skupstine. I covek se pita, sta uopste rade kad o nicemu ne odlucuju, osim da dizu ruke.....

  • Stojko

    18:43 // 16. 11. 2018.

    "Tek smo se sinoć upoznali iz medija". Dobro bre drugar, zar te Partija doliko izdrilovala, da ako ti kažu - ripaj u Nišavu, obučen, na ovu hladnoću, ti će ripaŝ. Nije li te stid, pred komšijama, drugarima, rodjacima. Mesecima se seljaci žale, a ti ništa ne znaš. ONAJ tvoj, barem laže, maže, a ti ni pet-ni šes neznaš pravo stanje. Alal ti bilo,šefe.

    • BabusnicaLudnica

      11:08 // 17. 11. 2018.

      Ne poznajete coveka,on je domacin.Bio clan SPS,pa SPO a danas SNS.Od komuniste,preko cetnika do "evropejca".

    • Stojko

      14:00 // 17. 11. 2018.

      Ceo Jug je ludnica, / Sever ne mari/. Niko nikoga ne ferma, za crvljivu šljivu. Svima je na pameti vlast. Biti deo vlasti za nekoga je krov. I ne ispusta je. Ni za živu glavu. Nema povratka. Kao majmun kad dohvati bananu, i ne može da vrati pesnicu kroz rešetke. Crno je belo, pa ti vidi kojim putem. Uz vetar, uz vetar, neka su i nogavice mokre, važno je da ostaješ "njihov".

    • Zavera

      17:55 // 18. 11. 2018.

      Znaju oni,ali znaju oni nesto sto i vi ne znate.Voda se iz tih potoka vodi cevima u BGD za potrebe Beograda na vodi.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: