Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:01, 9. 6. 2021.

Vlasnica placa kojoj su uništeni put i dvorište tvrdi da JKP "Toplica" nije vratilo plac u prvobitno stanje

radovi Sporna parcela na kojoj su izvođeni radovi; Foto: Č.R.

Nakon što su 2018. godine bez ikakvog projekta i zvanične odluke o izvođenju radova upali mašinama u privatni posed, srušili i oštetili ulaznu kapiju i prilazni put do kuće Čedoslave Ristić iz Kuršumlije, kako bi postavili kanalizacione cevi, ona je tužila JKP "Toplica", a presuda je bila da to preduzeće sve vrati u prvobitno stanje, što se, tvrdi ona nije desilo, već je, kaže, na osnovu falsifikovanog zapisnika sa netačnim podacima sud, bez utvrđivanja pravog stanja na terenu, zaključio izvršenje. Iz JKP-a, ali ni iz suda niko nije želeo da komentariše slučaj.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • ja

    08:20 // 9. 6. 2021.

    za takve je samo septicka jama, tesko joj da zakaci kapiju i poravna zemlju? lakse je bilo da placa cisternu za ciscenje jame?

    • Pera Nevera

      15:55 // 9. 6. 2021.

      Ma da, naravno, sto bi se neko bunio da mu neko bane u dvoriste i razdrnda kako hoce i sta hoce. Naravno da je takodje efikasnije da se nastima zapisnik nego da se odaradi posao, ko jos normalan radi nesto kako bi trebalo. Po tom tvom tumacenju, isto bi bilo i da su joj srusili kucu, a ti kazes, ma sta, tesko joj da ozida opet! Debilizam na nivou.

  • Zahav

    17:25 // 9. 6. 2021.

    Gospodja je ceo radni vek provela kao sudija u upravnim postupcima poreske uprave. Nijednu kaznu ispod hiljadu evra nije presudila. Pola Niša je zavila u crno. Naviklo to da se sudi, da mrcvari ljude. Nema druge radosti u životu.

  • ja

    08:23 // 9. 6. 2021.

    jos da dodam ograda izradjena od kutije 20 mm x 20 mm, zamisli da je kovana ili neka skuplja. ovakve proste ograde prodaju polovne po par hiljada na oglasima

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: