Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:03, 8. 11. 2011.

| Društvo

Vlasotince ulaže u obnovu i izgradnju

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti
Vlasotince, skupstina opštine

U protekle dve godine iz republičkog budžeta za projekte i aktivnosti lokalne samouprave Vlasotinca uloženo je oko 200 miliona dinara – saznaju Južne vesti.

Uskoro će početi realizacija nekoliko infrastrukturnih projekata i za tu namenu Ministarstvo infrastrukture i zaštite životne sredine obezbedilo je 15 miliona dinara. Do kraja ovogodišnje građevinske sezone biće rekonstruisano nekoliko ulica, ali i brojni radovi u nekoliko mesnih zajednica, jer se, kako kaže Nebojša Stojanović, zamenik predsednika opštine, vodi računa da se rešavanju problemi svih sredina.

Gradnja mosta na Vlasini, kod Konopnice, jedan od najvažnijih projekata koji bi naredne godine trebalo da se realizuje, a za tu namenu biće uloženo 50 miliona dinara, ali je u planu i gradnja vrlo važnog seoskog putnog pravca do planinskog mesta Jakovljevo.

Posebno važan projekt je transfer stanica u čiju je gradnju Fond za zaštitu životne sredine investirao čak 70 miliona dinara i radovi se uveliko privode kraju, što će doprineti očuvanju zdrave sredine u ovom kraju.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Maja

    00:25 // 11. 11. 2011.

    Nebojsa u pravu si hiljadu posto ! i moja ulica je od vajkada napravljena neasfaltirana i dan danas a nalazi se 5 min od centra , sramota...

  • Nebojsa Stojiljkovic

    22:03 // 10. 11. 2011.

    Kako vas nije sramota da pojedine ulice u Vlasotincu asvaltirate asvalt preko asvalt a da pojedine ulice koje postoje od 1970 nije asvaltirana.Duzina ulice Dejanska je 200 m i to nije nikakva investicija za opstinu .Mozda zato sto iz te ulice ima 5 profesionalnoh pripadnika vojske koji stranacki nisu opredeljeni pa njihova deca mogu da gaze blato i da ih roditelji nose do glavne ulice 22 Divizijae da deca ne bi otisla sa prljavom obucom.Do sada smo vise puta isli u opstinu ali nismo naisli na razumevanje.Jednostavnu zadnjih 15 godina nasa ulica nije nikako u planu.Pa vas molim posto toliko ulazete u infrastrukturu da pitam kada ce ova ulica doci na red bar jednom da se asvaltira

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: