Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:02, 2. 11. 2021.

| Društvo

Voda u Malojastrebačkoj ulici u Nišu curi već mesec dana, iz Vodovoda kažu problem će rešiti sutra

Autor:T. RadovanovićIzvor:Južne vesti
vodovod havarija
Iz JKP "Naissus" najavljuju sanaciju za sutra; foto: čitalac

Otkako je pre mesec dana u Malojastrebačkoj ulici u niškom naselju Ledena stena pukla cev, voda curi bez prestanka, a stanovnici kažu da iz JKP Naissus nisu ni poslali ekipu na teren, iako ih svakodnevno zovu i šalju mejlove. Apeluju da se kvar sanira pre zime i stvaranja poledice, dok iz Vodovoda poručuju da će problem biti rešen sutra.

Osim toga što je već otekla ogromna količina vode, stanovnike brine i to što se neko može povrediti uskoro kada nastupe niske temperature i nastane poledica.

Zalediće se, neko će glavu da polomi. Velika je nizbrdica, deca tu prolaze, a na kraju krajeva šteta je da voda curi mesec dana - kaže stanovnik ove ulice.

Ističe da razume da postoji spisak prioriteta, ali da ne može da poveruje da za mesec dana nije bilo moguće poslati ekipu da proveri o čemu je reč i proba da sanira problem.

Razumem par dana, ali da neko dopusti da voda curi mesec dana, to je bruka. To se sliva niz ulicu konstantno, 24 sata - žali se čitalac.

Tvrdi da ceo komšiluk zove otkako je pukla cev, ali da iz Vodovoda stalno odlažu slanje ekipe govoreći da nemaju dovoljno radnika i da imaju druge urgencije.

Trebalo je da dođu juče, pa jutros i evo sad su mi rekli da se ne zna ni da li će sutra, da će možda opet da im iskrsne nešto i tako mesec dana. Za 30 dana su valjda mogli da izdvoje vreme da dođu, koliko god havarija da ima u gradu - navodi stanovnik.

Iz Naissus-a potvrđuju da je kvar danas trebalo da bude saniran, ali kažu da se u međuvremenu desila havarija na drugoj lokaciji, te da su mašine poslate tamo i da će u Malojastrebačkoj problem biti rešen sutra.

Danas je bila na rasporedu za rad, ali pomerena je za sutra jer se u međuvremenu desila veća havarija, pa smo morali da prenesemo mašine na drugu lokaciju. 99,9% će biti sutra, sve zavisi samo od naših tehničkih mogućnosti, ali očekujemo da će biti sutra - navode iz Vodovoda.

Napominju da se kvarovi saniraju po spisku prioriteta i da se najpre rešavaju havarije koje dovode do toga da veliki broj korisnika ostane bez vode.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Jasar

    09:36 // 7. 11. 2021.

    Ali malo sutra hahahah

  • goca

    11:38 // 3. 11. 2021.

    Djilas i Solak su krivi.

    • Ivan

      06:48 // 4. 11. 2021.

      Pa ako ćemo pošteno i jesu,dok su bili na vlast mogli su da stave kvalitenije cevi,ovako kao i po običaju neko se ugradio ..

  • Boban Cvetkovic

    08:26 // 3. 11. 2021.

    Vi ste i dobro prosli ulica Babickog odreda je raskopana od aprila meseca. Znaci trpi i cuti.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: