Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:57, 7. 6. 2013.

Vodovod podstanar Volonterskom centru

ULAZ-U-VOLONTERSKI-CENTAR.JPG

Koordinator prokupačkog Volonterskog centra tvrdi da SNS želi da ih izbaci iz prostora koji koriste, dok v.d. načelnika Opštinske uprave demantuje takve navode, napominjući da po dogovoru prostor koriste i Volonterski centar i Vodovod.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nikolaa

    15:19 // 7. 6. 2013.

    Stvarno sramota. Neko finansira iz svog džepa volonterski centar, a političari bi da otvore naplatno mesto za vodovod ne bi li zaposlili još nekog iz svoje lože. Katastrofa.

  • prokupcanin

    17:20 // 7. 6. 2013.

    Kad deca nisu besna,kuca nije tesna!Ima bre mesta za sve,samo ako se lepo dogovore!Dotakli smo bre dno dna moralnom smislu!

  • disco ball

    17:38 // 7. 6. 2013.

    nema ovi naprednjaci postadose gori od zutih u svakom mogucem smislu....sta reci katastrofa

  • Dragoljub Radosavljevic

    17:42 // 7. 6. 2013.

    Prilicno smesno.. niti se zaposljavaneko iz "loze" niti se volonteski centar finansira iz svog dzepa.. Ocigledno je danas sve vest cak i kad opstina hoce svoj prostor da koristi kako njoj odgovara...

  • Oliver Aleksic

    21:29 // 7. 6. 2013.

    Ovo je velika sramota i krajnje je nemoralno oduzimati prostor koji se koristi za dobrobit zajednice i mladih,a kao što svi mogu zaključiti,korisnici su mladi sa posebnim potrebama.Stidite se !

  • simpa

    19:33 // 9. 6. 2013.

    Sta bre oce taj Rakocevic, nema u koju stranku nije bio pa se uhlebio tu pa jos i drzak? Kao da nema boljeg kadra od njega? Brzo ce naprednjaci da propadnu sa ovakvim kadrovima!

  • Ivan Rakocevic

    22:36 // 9. 6. 2013.

    Pozivam javno predstavnike Volonterskog centra na dogovor o koriscenju prostorija. Do sada su ga koristili bez ikakvog ugovora. Imao sam svoj pokret i prvi put sad imam clansku kartu neke partije!!!

  • veteran

    00:17 // 10. 6. 2013.

    Zamislite kakve besmislice od naslova: Javno preduzece ciji je osnivac Opstina je podstanar nekoj organizaciji kojoj su bivsi vlastodrsci ustupili prostor koji je koristila mesna zajednica 50 godina..

  • simpa

    22:06 // 10. 6. 2013.

    Rakocevic je imao svoj pokret samo?Pa ti pokret, brat pokret, tata osnivac DS u Prokuplju i sa kim si tad saradjivao?Jadan je onaj silni narod cije si poverenje izigrao, a vreme ce pokazati kakav si

  • Sladjana milosavljevic

    19:45 // 11. 6. 2013.

    Pa, gospodine Rakocevicu, kazete da sam bila drska, a neko se pozivao na dogovor sa predsednikom sa kojim ni on nije bio upoznat.

  • Sladjana Milosavljevic

    19:48 // 11. 6. 2013.

    A svako ko zivi u Prokuplju, ili iole poznaje ulice u njemu, zna da je vise nego nerealno organizovati i ocekivati bolju naplatu na dva naplatna mesta na rastojanju od par stotina metara u istoj ulici

  • Sladjana Milosavljevic

    19:58 // 11. 6. 2013.

    Pozadina je druga, a ovim slabo organizovanim nastupom je samo pojasnjena.

    • Igor Stosic

      00:30 // 16. 6. 2013.

      Kako te nije sramota Sladjo,kad znas zbog koga otvaraju to radno mesto. Mene bi sramota bilo.

  • Sladjana Milosavljevic

    19:59 // 11. 6. 2013.

    Plan da se na bilo koji nacin preuzme sve sto vredi u opstini nije tajna, s obzirom da mnogi “akteri” o njemu i svojim zaduzenjima radi njegovog sprovodjenja odavno pricaju.

  • Sladjana Milosavljevic

    20:01 // 11. 6. 2013.

    Ovo ometanje aktivnosti udruzenja 'Vol. centar' zaista ne smatram odbranom interesa lokalne uprave, vec nespretnom demonstracijom vlasti i delovanje u cilju preuzimanja, koje u osnovi nije uspelo

  • Igor Stosic

    00:34 // 16. 6. 2013.

    Pa kako te nije sramota Sladjo kad znas u koje svrhe ide otvaranje tog radnog mesta i kolko ce da pomogne jednoj porodici,treba da te bude sramota! I sve vas koji pisete ovako a nemate pojma o zivotu!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: