Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:21, 13. 5. 2014.

| Društvo

Vozač autobusa bacio sitniš kroz prozor

Autor:Biljana RoganovićIzvor:Južne vesti
Niš ekspres
Putnica tvrdi da je vozač sitniš bacio kroz prozor i vikao na nju

Vozač autobusa na relaciji Prokuplje-Donja Trnava-Babotinac bacio je kroz prozor sitan novac kojim je Marija Pejčić (21) iz prokupačkog sela Donja Trnava platila autobusku kartu.

Incident se dogodio u petak oko 12:45h, a prema Marijinim rečima, vozač je novac bacio jer mu je 110 dinara za kartu ona dala u sitnim apoenima od 5, 10 i 20 dinara.

- Ušla sam na autobuskom stajalištu Carina u Prokuplju i rekla dokle putujem. Otkucao je i dao mi kartu, a ja njemu novac. Kada je video da je u pitaju sitniš, potpuno je poludeo, počeo da viče na mene i na kraju bacio novac kroz otvoren prozor, na očigled drugih putnika. Nisam znala šta da radim, samo sam stajala. Prvo sam mislila da se šali - priča Marija.

2 Stanica "Niš ekspresa" u ProkupljuOna dodaje da je vozač rekao da pošto joj je otkucao kartu sam će da je plati i devojka je sela na prvo slobodno sedište.

- Usput je prokomentarisao da najverovatnije radim u crkvi. Nisam znala kako da reagujem jer sam ostala potpuno zatečena. Na sreću, relacija je kratka i ubrzo sam sišla iz autobusa – kaže Marija.

 Ona je student i njena porodica ima skromna primanja. Ipak, do sada se, kako kaže njen otac Slaviša P. Pejčić koji najavljuje tužbu, nikada nije švercovala.

- Kada neko želi pošteno da plati vožnju prođe ovako. Vaspitao sam je da bude poštena, a ovaj postupak vozača ne može se ničim opravdati. Marija je vrlo uznemirena i ja mislim sa razlogom – kaže Slaviša.

U poslovnici „Niš ekspresa“ u Prokuplju nisu želeli da komentarišu ovaj incident i uputili su nas na sedište firme u Nišu, ali za sada ni tamo novinari nisu uspeli da dobiju komentar.

____________________________________________________________________

Nakon objavljivanja vesti, našoj redakciji javila se portparolka "Niš ekspresa" koja kaže da je vozač po prijavi saslušan u vezi ovog slučaja i da je negirao da je bacio bilo kakav novac. Prema njegovoj tvrdnji, putnica mu jedala sitniš u apoenima od 1 i 2 dinara, a da mu je par novčića ispalo iz ruku između kasete i prozora. Vozač takođe negira i da se uopšte povišenim tonom obratio putnici, kao i da nije komentarisao sitniš koji mu je dala za kartu.

- "Niš ekspres" u toku jednog dana preveze i po 20.000 putnika i žalimo ukoliko se jedna putnica osećala po bilo kom osnovu neprijatno - kaže Dragana Nikolić, portparolka "Niš ekspresa".

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nikola

    18:08 // 13. 6. 2014.

    to je strasno kakvi su tO idioti..i ja imam losih iskustva sa vozacima,samo je velika sreca sto imam 2m i 110kg.pa sam to resavao na razne nacine.a tuzba..U SVAKOM SLUCAJU.!!!

  • Ivica

    13:21 // 26. 5. 2014.

    Nis Expres je zaista posebna prica,mene je prosle god.udario njihov bus u selu a vozac bio vidno pijan...pa nikom nista.Treba sto manje da koristiomo njihove usluge i zatvorimo vrata tim prostacima.

  • Mila

    09:07 // 17. 5. 2014.

    Umesto sto "zamazuje" oci javnosti i prikriva nevaspitanje vozaca, portparol i Direkcija Nisekspresa bi morali da OBUCE svoje vozace kako se Ljudski i Pristojno razgovara i ponasa sa Klijentima.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: