Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:54, 14. 2. 2011.

| Društvo

Voždovac stipendira vlasotinačke đake

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

VLASOTINCE – Opština Voždovac, jedna od najrazvijenih u Beogradu, spremna je da posredstvom PP „Zlatibor gradnja“, stipendira 40 učenika iz Vlasotinca koji bi nastavili školovanje u glavnom gradu, gde bi se obrazovali za zidare i fasadere, saopšteno je na susretu privrednika Voždovca i Vlasotinca.

Živan Šušulić, potpredsednik Skupštine opštine Vlasotince, ukazao je napore koji se čine u prevladavanju nerazvijenosti, ali i na brojne prednosti koje ima vlasotinački kraj, inače poznat po izvanrednim neimarima, koji su gradili velelepne objekte širom Srbije.

Dogovoreno je da privrednici iz Voždovca pomognu realizaciju nekoliko programa kao što su otvaranje đačke kuhinje, gradnja mosta u Konopnici, asfaltiranje puta u Kruševici i obnova Narodne biblioteke koje je izgorela pre dve godine u katastrofalnoj vatrenoj stihiji.

Predstavnici energetike, infrastrukture i obrazovanja, koji su posetili Vlasotince, obećali su realizaciju nekoliko programa čija je reralizacija počela proteklih godina, ali i otvaranje novih radnih mesta, jer je nezaposlenost najveći problem ovoga kraja juga Srbije.
 

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: