Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:04, 24. 9. 2012.

| Društvo

Vozi autobus i razgovara telefonom

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
bus-vozac.jpg

Iako se na Internetu svakog dana pojavljuju novi snimci nesavesnih vozača autobusa u javnom prevozu, stiče se utisak da ni oni, ni njihovi poslodavci za to ne mare.

Posle nedavnog snimka vozača Nišekspresovog autobusa koji je niz planinski put spuštao autobus sa putnicima i neprestano razgovarao telefonom, slična stvar desila se i u Nišu.

Ovog puta u glavnoj ulozi je žena.

Čitalac koji je Južnim vestima dostavio snimak tvrdi da ga je načinio u petak 21. septembra u autobusu na liniji Brzi Brod - NR Jović u Nišu. Ukoliko se ova tvrdnja ispostavi kao tačna, ovo bi bio već drugi incident sa istim prevoznikom.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • posmatrač

    16:44 // 27. 9. 2012.

    Neverovatno koliko u Nišu ima zabrinutih za bezbednost u saobraćaju... Zaboravljate da cela Srbija može preko web kamera da gleda šta radite u Voždovoj i kako prelazite ulicu van pešačkog... Snimajte njih izbliza, naravno, ako smete.

  • rut

    00:09 // 25. 9. 2012.

    koji ste vi k..teni,zena da dobije otkaz da bi neki klinac dobio nekoliko stotina pregleda na yutubetu i postao faca kod 2 drugara koliko ima u zivotu,a vi sto vozite autom svoju porodicu i pricate mob.telefonom i vas u zatvor a ne ovde kao izigravate neku finocu i delite pravdu ,sad smo kao svi pametni

    • Mihajlo 77

      09:19 // 25. 9. 2012.

      Bolesno je na ovakav način braniti vozača-icu jer bi taj isti vozač-ica mogao da pobije mnogo ljudi. Policijo gde si!!!

    • Nikola

      11:34 // 25. 9. 2012.

      Žrvteni jarići mora da postoje. Ništa lično. Nekoliko njih će da dobije otkaz, a onda će svima da dođe u glavu da sada svi imaju uređaje kojima mogu da zabeleže prekršaje (neodgovorno ponašanje u saobraćaju, prekomerna upotreba sile ovlašćenih i neovlašćenih lica, bahatost građana...), pa će dobro da razmisle pre nego što počine neki. Preventiva, a ne sankcija. Dosta smo bili država bez reda i zakona. Svaka šuša se ponaša kao da ima svet pod nogama. Dosta je bilo. Kreće se o malih stvari.

  • vozac

    19:49 // 24. 9. 2012.

    Da u pravu si potpuno, ti verovatno imas 3 ruke, sa 2 vozis, a trecom menjas brzine.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: