Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:51, 28. 8. 2012.

| Društvo

Vozio autobus niz planinu i telefonirao

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
vozac-autobusa.jpg

Na Youtube se pojavio snimak za sada nepoznatog vozača koji je razgovarao mobilnim telefonom dok je "spuštao" autobus niz nepregledne planinske krivine.

Prema neproverenim informacijama reč je o liniji preko Tresibabe. Na snimku koji traje skoro 6 minuta vidi se da vozač sve vreme razgovara mobilnim telefonom koji drži u jednoj ruci, dok drugom vozi.

Autor je snimak nazvao "Vozač autobusa Niš-ekspresa jednom rukom vozi niz Tresibabu", ali za sada nema potvrde te informacije.


"Niš ekspres": Ispitujemo da li je reč o našem vozaču

Dragiša Jevremović, pomoćnik direktora za odnose sa javnošću i medije u "Niš ekspresu", rekao je za Blic da su preuzeli snimak sa “Jutjuba” i da je odmah upućen stručnim službana na analizu.

- Ako se bude potvrdilo da se radi o našem vozaču biće sprovedeno sankcionisanje ovakvog nedozvoljenog ponašanja. “Niš ekspres” je velika firma sa oko 2.000 zaposlenih u kojoj primenjujemo stroga pravila, pa ako se potvrdi da je vozač naš biće kažnjen - rekao je Jevremović Blicu.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • ddddd

    14:50 // 29. 8. 2012.

    on uopste ne vozi bus,ljudi on sedi iza vozaca,a vozac je u donjem delu autobusa,ovo nije dokaz

    • Milos

      20:19 // 29. 8. 2012.

      Da, daaaa, tek sada vidim vozac je u stvari u vozilu ispred.....!

    • igor

      16:26 // 30. 8. 2012.

      da, da tek sad vidimmm, vozac ide pesaka pored autobusa i vodi ga

  • Nikola

    13:27 // 29. 8. 2012.

    Dok vam se nisu pojavili Beogradjani Nis Ekspres vam je bio kraljevina! Da nije Nis Ekspresa gradom bi ste isli peske! Nis Ekspres je NISKA FIRMA,ako vam se ne dopada vozite se BEOGRADSKIM firmama koje novac slivaju u svoj grad,a nasem gradu duguju za kojekakve dadzbine i poreze,takse itd.

  • Predrag Nikolić

    11:51 // 29. 8. 2012.

    Ne vozim se često autobusom ali hodajući trotoarom često primetim da vozači autobusa telefoniraju za vreme vožnje ili kuckaju poruke dok čekaju na semaforu. Pre desetak dana u autobusu "Nišekspresa" jednoj mojoj poznanici je razbijena glava usled naglog kočenja a moja sestra koja je bila sa njom letela je od zadnjih do prednjih vrata i umalo nije slomila kičmu. Šta bi bilo sa putnicima da vozaču, ne daj Bože, stigne poruka da mu je nastradao neko blizak ?! Ovakvu "praksu" treba rigorozno sankcionisati. U Pekingu, u svim autobusima gradskog saobraćaja, pored vozača se nalazi posuda skoro ispunjena vodom i ukoliko prilikom kočenja prospe tu vodu, vozaču sledi otkaz. Zato su Kinezi tamo gde su, a mi smo i dalje tu gde jesmo.

    • Ujka Paja

      05:01 // 1. 9. 2012.

      A gde su to Kinezi? Bacaju zensku decu u djubre, lece se medvedjom zuci i jedu pse koje predhodno ubiju batinama. Neka hvala.

      Postoje mnogo savremeniji uredjaji od posude sa vodom, koja sama po sebi moze da izazove haos i nezgodu u autobusu. I nemoj da mi odgovaras "pa on nek pazi da je ne prospe", jer covek nekad MORA da ukoci ili naglo skrene da izbegne nezgodu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: