Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:51, 28. 8. 2012.

Vozio autobus niz planinu i telefonirao

vozac-autobusa.jpg

Na Youtube se pojavio snimak za sada nepoznatog vozača koji je razgovarao mobilnim telefonom dok je "spuštao" autobus niz nepregledne krivine Tresibabe.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Ana

    08:19 // 29. 8. 2012.

    Hahahaha, cuj ti njih, "utvrđuju da li je rec o njihovom vozacu"?!? Pa to je jako komplikovana procedura, s obzirom da se vidi ko je i verovatno ce jos danima "utvrđivati" a mozda nikada nece ni biti sigurni :)

    • Sherlock Holmes

      09:57 // 29. 8. 2012.

      Mozda ima brata blizanca koji radi za Lastu ;)

  • Mika

    04:37 // 29. 8. 2012.

    Momentalni otkaz! Neko ko ne kapira da su mu u rukama desetine ljudskih zivota niti za to mari- ne moze da radi kao vozac autobusa. Tacka. U inostranstvu, u normalnim zemljama, za ovakve prestupe dobija se momentalni otkaz.

  • Predrag Nikolić

    11:51 // 29. 8. 2012.

    Ne vozim se često autobusom ali hodajući trotoarom često primetim da vozači autobusa telefoniraju za vreme vožnje ili kuckaju poruke dok čekaju na semaforu. Pre desetak dana u autobusu "Nišekspresa" jednoj mojoj poznanici je razbijena glava usled naglog kočenja a moja sestra koja je bila sa njom letela je od zadnjih do prednjih vrata i umalo nije slomila kičmu. Šta bi bilo sa putnicima da vozaču, ne daj Bože, stigne poruka da mu je nastradao neko blizak ?! Ovakvu "praksu" treba rigorozno sankcionisati. U Pekingu, u svim autobusima gradskog saobraćaja, pored vozača se nalazi posuda skoro ispunjena vodom i ukoliko prilikom kočenja prospe tu vodu, vozaču sledi otkaz. Zato su Kinezi tamo gde su, a mi smo i dalje tu gde jesmo.

    • Ujka Paja

      05:01 // 1. 9. 2012.

      A gde su to Kinezi? Bacaju zensku decu u djubre, lece se medvedjom zuci i jedu pse koje predhodno ubiju batinama. Neka hvala.

      Postoje mnogo savremeniji uredjaji od posude sa vodom, koja sama po sebi moze da izazove haos i nezgodu u autobusu. I nemoj da mi odgovaras "pa on nek pazi da je ne prospe", jer covek nekad MORA da ukoci ili naglo skrene da izbegne nezgodu.

  • Nikola

    13:27 // 29. 8. 2012.

    Dok vam se nisu pojavili Beogradjani Nis Ekspres vam je bio kraljevina! Da nije Nis Ekspresa gradom bi ste isli peske! Nis Ekspres je NISKA FIRMA,ako vam se ne dopada vozite se BEOGRADSKIM firmama koje novac slivaju u svoj grad,a nasem gradu duguju za kojekakve dadzbine i poreze,takse itd.

  • Meda

    02:55 // 29. 8. 2012.

    Nazalost (ili na svu srecu), jedino publicitet moze da bude "ruka" koje ce se bojati svi (osim mediskih tajkuna).

    Jos da svi nauce (neki vec jesu) da snimanjem dokaza i javnim objavljivanjem olako mogu da izazovu tektonske poremecaje.

    Bravo za Ziku sto je snimao!!!

  • Ivana Krstić

    10:12 // 29. 8. 2012.

    Kao da je to jedini prekršaj vozača autobusa Niš ekspresa. Na istoj toj liniji su bratu ukrali torbu sa stvarima u vrednosti od oko 500-600€, takođe zbog neodgovornosti vozača. Kad su ,,utvrdili" odgovornost vozača, bratu je isplaćena zakonski maksimalna odsteta od 186€. Nisu oni krivi što mi brat nosi skuplje stvari, ali što su neki Romi ,,digli" iz gepeka na njihove oči a da oni ne provere da li je njihova, e za to jesu krivi. Ne znam kakva je vožnja na ostalim relacijama, ali na relaciji Niš-Kladovo se vozim već 10 punih godina i vozači voze kao manijaci, čak po tome su i poznati. Nije ovo ni prvi, a neće biti ni poslednji primer odgovornosti vozača kao ni ,,sankcionisanja" istih.

  • Dragan

    10:38 // 29. 8. 2012.

    Nije jedini.U gradskom prevozu u najvecim guzvama na ocigled putnika i policije to je redovna pojava.I kod ostalih vozaca je to cest slucaj ali niko ne sankcionise.

  • Natasa

    10:59 // 29. 8. 2012.

    Kada bi ovde bilo nekog reda Nisexpres bi odavno zatvorili!!!!A ovom vozacu dali otkaz i oduzeli dozvolu!!!

  • Putnik

    10:57 // 29. 8. 2012.

    E nije to jedini vozac Nisekspresa koji telefonira i vozi...Cesto putujem njihovim autobusima pa znam kako voze niz Kopaonik!

  • Ljubisa

    11:19 // 29. 8. 2012.

    Nista novo. Na liniji Nis - G. Studena ima par vozaca koji celom linijom pricaju telefonom i voze jednom rukom, a poznato je da i na toj liniji ima zestokih i nepreglednih krivina. Naravno, radi se o Nis Ekspresu.

  • Milos

    23:29 // 28. 8. 2012.

    Profesionalac...

  • ddddd

    14:50 // 29. 8. 2012.

    on uopste ne vozi bus,ljudi on sedi iza vozaca,a vozac je u donjem delu autobusa,ovo nije dokaz

    • Milos

      20:19 // 29. 8. 2012.

      Da, daaaa, tek sada vidim vozac je u stvari u vozilu ispred.....!

    • igor

      16:26 // 30. 8. 2012.

      da, da tek sad vidimmm, vozac ide pesaka pored autobusa i vodi ga

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: