Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:37, 27. 2. 2020.

Vranjanac prodaje bubreg da bi platio dug za struju, u EPS-a kažu da nema opraštanja

Goran Mišić Vranjanac kaže da taj novac drugačije ne može da zaradi; foto: Fejsbuk "Goran Misko Mišić"

Zato što ni nakon tri meseca od kako mu je, kako kaže, struja isključena zbog zastarelog milionskog duga, Vranjanac Goran Mišić je rešio da proda bubreg kako njegova deca ne bi živela u mraku. Iz Elektrodistribucije kažu da po zakonu dug ne mogu da oproste, a gradska većnica za socijalna pitanja da Grad može jedino da pomogne u vidu jednokratne pomoći kojom Mišić ne bi otplatio ni deo duga za struju.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Victor Belicoff

    19:59 // 27. 2. 2020.

    Ovom prilikom bih želeo da pozovem dotičnu gospodu iz Vranja koja je više puta postavljala natpise "AV svetlo na kraju tunela" na auto putu za Vranje i poručim im da skupe pare za ovog napaćenog čoveka. Dajte da stvarno vidimo to svetlo na kraju tunela jer ispada da je ono samo za pojedince.
    E Vranjanci gde će vam duša? Najveća podrška SNS'u je kod vas a ovo sve je nusprodukt vaših glasova!

  • Ne mogu ili neće

    21:08 // 27. 2. 2020.

    Odbornici Skupštine grada Niša usvojili su odluku o otpisu 53 miliona dinara duga za struju za objekte koji su vlasništvo grada ili za koje grad ima posebna svojinska ovlašćenja. Ovo je vest od pre mesec dana. Znači da mogu. Nego za koga je ovaj prike glasao na izborima?

    • Zorana

      01:18 // 28. 2. 2020.

      Ali grad Nis i dalje nije platio to dugovanje EPSu i pored odluke Skupstine grada. Ko zna gde su pare otisle. Mozda u Bulatovicevu kampanju

  • DMX

    22:28 // 27. 2. 2020.

    Ovakve tuzne i grozne vesti,mogu da se procitaju samo u ovoj tuznoj i griznoj zemlji!

    • Realno

      08:11 // 28. 2. 2020.

      Jao kako ti ružno komentarišeš svoju zemlju PA OVO NIJE REŠENJE OVO JE PROPAGANDA neka ide negde da radi da zaradi da napravi neki ugovor kao socijalno ugrožena kategorija a ne ovako uostalom ko je kriv za te dugove i ko je pozivao da se struja ne plaća SVI SE SEĆAMO BURETA U CENTRU NIŠA 2000 GODINE kada su žuti sprovodili svoje metode.

  • Bivsi Nislija

    23:36 // 27. 2. 2020.

    Pa nije ti to resenje, zaposli se negde i podigni kredit.
    Idi radi u beograd, ima posla na svakom koraku.

    • Vlada Popovic

      09:40 // 28. 2. 2020.

      Jeste,u Beograd ce zivi dzabe,stan dzabe,klopa dzabe,pivo dzabe,podigne kredit plati lopovima,i ostane mu pola plata jer je u Beograd sve dzabe,ajde bee..molim te!!
      Niko ne voli da duguje,tesko je kad moras da biras,da platis struju ili da das deci da jedu,mislim da tu nema dileme!!

  • Kako je moguce

    05:11 // 28. 2. 2020.

    Kako je moguce da je dug dostigao toliki iznos? Sta je radila elektrodistribucija sve vreme? Nemojte da se zavaravate ovaj covek nema odakle to da plati sve cemo to mi platiti ili smo vec platili. Vecina ljudi zivi u teskoj situaciji i nemastini pa ne pravi onda racun za struju od 20000 dinara mesecno i tako od 2003. g. On ga je napravio jer je video da ne mora da ga placa, da ga niko ne dira..

  • Jelena

    07:08 // 28. 2. 2020.

    Od kad to po zakonu mogu da se prodaju bubrezi? "Zakonski" na crnom trzistu?

  • nikola nikolic

    07:41 // 28. 2. 2020.

    Snimaj za youtube ili neku emisiju, ceo proces prodaje i vadjenja bubrega i sve to zbog EPS i to naglasavaj, mozes napraviti i nekoliko kracih emisija i takodje spomeni kako se nekim "drzavnim" firmama oprastaju milionski dugovi u evrima, a jednom obicnom coveku, nece da pomognu

  • ne li ti reko

    08:33 // 28. 2. 2020.

    Rođeni, sačuvaj bubreg, parama što si planirao da daš za struju kupi agregat i benzin za narednih 20 godina, jedino što ćeš morati da se greješ na drva... Na taj način država će se odreći i duga i računa koje bi pravio u svetloj budućnosti...

  • ђура

    12:03 // 28. 2. 2020.

    Под хитно контактирај бившег председника владе Живковића .

  • Miloš

    12:29 // 28. 2. 2020.

    Ako je nešto apsolutno zastarelo, to je zastarelo i tačka. To što je EPS država u državi, to je druga priča!

  • miki

    13:05 // 28. 2. 2020.

    Treba malo razuma na obe strane. Covek ne moze da ocekuje da ne placa struju of 2013-te a da mu ne iskljuce. Distribucija ne moze da insistira na pravilima ako ih i sama ne postuje (osim ako moze da dokaze da je procedura ispostovana).

  • Dragan Ametović

    14:38 // 28. 2. 2020.

    Pa kako ste Breni oprostili pola duga od milionskog duga koji je imala ZBOG DIVLJEG PRIKLJUČKA???????

  • Zoran ghost

    21:30 // 28. 2. 2020.

    Sve i sta god da je neko duzan to treba da plati, naravno ako je to sve po zakonu. Najlake bi bilo praviti milionske dugove i cekati da drzava otpise....
    Kako je uopste doslo do tolikog duga, treba neplatise pre iskljucivati, a one na divlje kaznjavati bez obzira dali je to poznata licnost ili ne.

  • Dragan Radovanović

    04:15 // 29. 2. 2020.

    Treba da se obrati advokatu, a ne distribuciji.

  • Marko Acimovic

    10:23 // 29. 2. 2020.

    Katastrofa od drzave.Coveku svakako pravi advokat moze pomoci a gospoda iz Elektrodistribucije cine krivicno delo prevare odlaganjem i uvlacenjem gradjana u dugove koje kasnije ne mogu platiti.Da su na vreme coveku iskljucili prikljucak na vreme bi se covek i snasao jer je dug bio manji i mnoge ponudjene opcije za smanjenje duga su bile u ponudi.Sramota za pravne sluzbe.Podrska porodici.

  • Misic Goran

    20:22 // 29. 2. 2020.

    Hvala svima na podrsci,zelim da znate da se nikada za svojih 50 godina nisam grejao na struju,da mi racuni nisu 20000 din.,da hocu da radim bilo gde u Vranju ali da za mene nema posla,nikada nisam kaznjavan ni osudjivan,nemam mrlju jednu ....Ovo je samo hir vlasti u Vranju...angazovao sam i advokata,isteracu pravdu....Skinuli su mi uklopni sat pre tri godine,tri godine sam na skupoj tarifi...hvala

  • jana janic

    14:38 // 25. 4. 2021.

    to je zastareli dug,otpisan je ili treba da bude otpisan,strasno je sta rade gledam kako neke tolerisu,otpisan im je stari dug,nekima ne,pa neka bude kako treba,neko treba da stane na put elektrodistribuciji sada je cini mi se zorana mihajlovic,nju ne zanima nista,sirotinju zele da pogube
    strasno je sta danasnja vlast radi ako imas vezu ziveces,ako ne,nista

    ja sam platila staro

  • Saša Kapor

    23:06 // 7. 7. 2022.

    Kasnim znam ali sad čitam ovo pa me zanima u slučaju da proda kuću, da li Novi vlasnici mogu da priključe struju tipa da uzmu samo priključak novi ili nasleđuju dug u ovom slučaju gospodina Misica.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: