Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 11. 2. 2021.

| Društvo

Vranjanci dobijaju igralište u naselju Češalj, Grad odobrio projekat aktivista

Autor:M. DejanovićIzvor:Južne vesti
Igralište
Grad odobrio idejni projekat aktivista; Ilustracija, foto: Čitalac/Prijavi problem

Zahvaljujući građanskoj inicijativi koju je pokrenulo Udruženje građana “BEV” Vranjanci bi do početka leta trebalo da dobiju dečije i rekreativno igralište u naselju Češalj. Reč je o idejnom projektu igrališta koji je podržao veliki broj građana, a rukovodstvo Grada ga odobrilo.

Kako saopštavaju iz Udruženja građana “Borino i evropsko Vranje”, članovi su danas imali sastanak sa rukovodstvom Grada koje je ponudilo pomoć u realizaciji izgradnje igrališta. Igralište projekat Igled igrališta; foto: BEV

Drago nam je da su čelni ljudi Grada prepoznali kvalitet same ideje, njenog značaja za samo naselje i sve građane Vranja. Ovim putem pozivamo sve građane da zajedno realizujemo ovaj projekat, da do početka leta naselju Češalj i našim najmladjim sugrađanima podarimo pravi dijamant i mesto gde će ostvariti nova prijateljstva, prve ljubavi, a našim starijim sugrađanima mesto za rekreaciju i uživanje. Bez vaše podrške i pomoći svakako ne možemo uspeti, zato vas pozivamo da svako pomogne na sebi svojstven način i u skladu sa svojim mogućnostima - navode iz Udruženja.

Dodaju da je ovo samo početak jedne šire priče i ideje da svaki kutak Vranja bude oaza mira i lepote i da od tog cilja neće odustati.

Udruženje građana “Borino i evropsko Vranje” osnovala je grupa entuzijasta iz Vranja koje je okupila ljubav prema gradu iz kog su potekli, sa idejom da raznim akcijama, humanitarnim radom, edukacijom i projektima doprinesu boljitku grada.

Iz sebe imaju akcije čišćenja izletišta “Ćoška” i “Borino brdo”, akcije dobrovoljnog davanja krvi, poklanjanja tablet računara najuspešnijim srednjoškolcima i postavljanja uličnih biblioteka na četiri lokacije u gradu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: