Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:15, 3. 6. 2013.

| Društvo

Vranje: rekonstruisano igralište vrtića

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
4..JPG

U Vranju je danas svečano otvoreno rekonstruisano igralište u okviru vrtića „Dečija radost“.

Oko 150  mališana, zahvaljujući  akciji  „Veliko srce“, igraće se na novim igračkama u dvorištu  koje je uređeno i opremljeno najsavremenijim spravama za igru i razvoj dece, i čini prijatnijim prostor namenjen za boravak i aktivnosti ovih mališana.

Zajedničkom projektu  Eurobank i Fondacije „Ana i Vlade Divac“ tokom ove godine pridružila se izdavačka kuća „Laguna“ kroz donaciju 250 knjiga za decu za svaki renovirani vrtić, pa će tako i mališani u Vranju imati prilike da rastu uz najlepša dela domaćih i stranih pisaca.

Ovo je 17-ti vrtić čije je igralište obnovljeno tokom 3 godine trajanja ovog humanitarnog projekta, a odabir vrtića izvršen je na osnovu internog konkursa u Eurobanci, u kome su učestvovali zaposleni.

Iako su mališani sa nestrpljenjem očekivali dolazak proslavljenog sportiste Vlada Divca, on se nije pojavio, prema rečima ljudi iz njegove fondacije, zbog bolesti. Ipak, mališani su ga pozdravili velikim aplauzom, a  gradonačelnik Vranja se zahvalio donatorima.


Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: