Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:30, 29. 1. 2018.

| Društvo

Vranjska Banja dobila balon salu i zatvoreni bazen

Autor:I. M.Izvor:Južne vesti
Bazen (1) foto Grad Vranje
Temperatura vode u bazenu od 25 do 30°C; foto: Grad Vranje

U Vranjskoj Banji otvoreni su sportska balon sala i zatvoreni bazen površine 100 kvadrata, sa temperaturom vode od 25 do 30 stepeni. Zanimljivo je da je toplifikacija objekta obezbeđena zahvaljujući prirodnim resursima, pa će se za zagrevanje koristiti voda sa najtoplijeg izvora u Evropi čija temperatura ide i do 96 stepeni po Celzijusu.

Predsednik ove gradske opštine Dragan Sentić na otvaranju je ocenio da je ovo je izuzetno značajan projekat koji će Banji i okolini doneti mnogostruke koristi.

U cilju razvoja ovog kraja iskoristio bih priliku da pozovem sve zainteresovane investitore da ulažu u Banju - dodao je Sentić.

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković istakao je da je završetak ovog modernog sportskog kompleksa rezultat timskog rada rukovodstva Vranja i Vranjske Banje.

Ovom velikom investicijom dopinosimo razvoju Banje, zdravstvenog i sportskog turizma. Uz primenu energetske efikasnosti, iskoristili smo geotermalni potencijal kraljevske banje putem toplovoda za koji je Vranje izdvojilo blizu 5 miliona dinara. Izgradnjom balon sale i bazena, kao kompletne celine, poslali smo jasan signal investitorima da ulažu u hotele i smeštajne kapacitete ovog mesta - rekao je Milenković.

Ukupna vrednost radova je oko 53 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: