Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 31. 7. 2013.

| Društvo

Vranjske: Nikolić lagao

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Vukašin Obradović
Vukašin Obradović; arhivska fotografija

"Vranjske novine" demantovale su izjavu narodnog poslanika SNS iz Vranja Dragana Nikolića, koji je tvrdio da su te dnevne novine iznele neistine o sudskom procesu za "Vranjske piromane".

U saopštenju koje je potpisao glavni i odgovorni urednik Vranjskih Vukašin Obradović navode se pojedine izjave koje su u vezi sa paljevinama automobila u Vranju dali gradonačelnik Zoran Antić, gradski većnik Branimir Stojančić i jedan od osumnjičenih u tom postupku, Dejan Nikolić Kantar.

Obradović tvrdi da je gradonačelnik Antić u svom svedočenju na suđenju grupi optuženoj za seriju paljevina, izjavio da mu je Dejan Nikolić Kantar, jedan od osumnjičenih, spominjao Dragana Nikolića u kontekstu „piromanske afere“. Vranjske broj 851

Dejan Nikolić Kantar:

- Bilo je susreta sa Antićem, to nije sporno, ali u tim razgovorima bilo je pominjano bar još dvadesetak ljudi, među njima i Dragan Nikolić. Posle tih razgovora, lako sam došao do zaključka da su njih dvojica u sukobu, da su veliki politički suparnici - "Vranjske” br. 851, od 20. juna 2013. godine

U saopštenju Vranjskih se citira i deo teksta "Nekoliko dobrih ljudi" u kome piše da je i sam Zoran Antić u izjavi za taj medij, rekao da Dejan Nikolić Kantar, prilikom njihova tri susreta u sedištu SPS i kafiću Sirijus, "ne samo da nije spomenuo Gokčeta, već nije ni jednu drugu osobu osim narodnog poslanika SNS".

- Može Kantar sad da relativizuje čitavu stvar, ali ja samsvedočio odgovorno i preneo tačno ono štomi je rekao - “Vranjske” br. 851.

Branimir Stojančić, u intervjuu „Vranjskim“:

- Nemam ništa da dodam osim onoga što je na suđenju kao oštećeni rekao Zoran Antić. Ja sam prisustvovao jednom od tri njegova susreta sa Kantarom, kada je ovaj od Antića tražio za štitu u poslu sa kladionicama. U razgovoru, koji je trajao skoro tri sata, dotakli su se i paljevina, Kantar se kleo da on nema veze sa tim i rekao da je Nika nalogodavac. Spomenuo je Niku I nikoga više. Naravno, ja ne želim da govorimo tome da li verujemu Kantarove reči, ostaviću da pravosudniorgani reše to - “Vranjske” br. 852, od 27. juna 2013. godine.

Obradović je naglasio i da nijedna od ovih izjava nije demantovana.

Podsetimo, gostujući u emisiji "15 minuta" Južnih vesti, Dragan Nikolić tvrdio je da su Vranjske novine objavile "nešto što je potpuna laž i potpuna neistina".

Celu emisiju možete pogledati u nastavku teksta ili pročitati transkript emisije - ovde.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ljilja Vucic

    23:27 // 19. 8. 2013.

    Vranjske novine su zute novine i jedan papraco list!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: