Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:26, 24. 7. 2020.

Vranjski SNS zbog teksta napao i vređao urednika "InfoVranjskih" i Novicu Tončeva

Sasa Stojkovic Babacko foto P. Blagojevic Juzne vesti SNS napao Stojkovića, albance i Tončeva; foto: JV/P. Blagojević

Na autorski komentar novinara i urednika "InfoVranjskih" Saše Stojkovića u kojem je pisao o formiranju lokalne vlasti u Bujanovcu i rezultatima izbora u Surdulici, reagovao je vranjski odbor naprednjaka uvredama na račun Stojkovića, članova njegove porodice, ali i na račun albanske nacionalne manjine na jugu Srbije i socijaliste Novice Tončeva. Stojković kaže da nije u pitanju udar na njega, već na ljudsko dostojanstvo, a u NUNS-u traže od SNS-a da upute izvinjenje novinaru i predstavnicima Albanaca.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Darko NOVINAR

    22:37 // 24. 7. 2020.

    A joj....A joj Srbijo moja kada Vam je glavni cilj za preuzimanje svih mogućih medija i kada ne sme niko ništa da Vam kaže MA koliko istina BOLELA.Pa zar Vam je NOVICA TONCEV kriv .Čovek koji je za respekt.Covek koji zna šta hoće i ume sa narodom.Pa sada usled nezadovoljstva što Vranjske objavljuju stoji NOVICA.Jel da?Pa vi ste gospodo spali na najmanje moguće grane.Vas treba narod što pre oterati

  • ***

    07:33 // 25. 7. 2020.

    Kome li su platii da im ovo napise?

  • Milan

    22:12 // 24. 7. 2020.

    Nismo mi, neko nam je ukrao licnu kartu, ovaj neko je otvorio lazni profil. Ko vas bre ne zna... Ej al toncev i sns u klinc a dali mu da zida i da kupi za bagatelu sve sta pozeli u srbiju. Pa u ovu pricu samo mala deca mogu sa poveruju. Sve su to pr strucnjaci odlicno smislili kako da jos jednom vucic i dacic prevedu narod zedne preko vode

  • MilosNis

    23:01 // 24. 7. 2020.

    Ne mogu sa verujem koliko su snsovci iz Vranja u pravu, sve su lepo napisali samo sto se ovaj tekst ne odnosi na urednika nago na njih same i njihovog vodju. Bas su se lepo opisali, svaka cast!

    • Cvećar

      20:37 // 25. 7. 2020.

      Tako je. U suštini uvek govore o sebi. NaPRDNO.

  • Dzamutka

    20:06 // 25. 7. 2020.

    Borba za kasabu traje ! Mala bara, mnogo krokodila !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: