Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:44, 24. 7. 2012.

"Vratiti sve sudije na posao"

Visi-sud-Leskovac-velika-3 Leskovac, Viši sud

Bivši predsednik Okružnog suda u Leskovcu, koji nije prošao "reformu pravosuđa" predlaže usvajanje novog zakona kojim bi sve neizabrane sudije bile vraćene na posao.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nišlija

    12:28 // 24. 7. 2012.

    Kad se budu vratile sudije koje su bile bez posla tri godine, Boško Ristić i Dejan Ćirić mogu slobodno da zatvore svoje advokatske kancelarije. Videćete šta je revanšizam na delu!!!

    • ;-)))

      13:32 // 24. 7. 2012.

      Princip stalnosti sudijske funkcije morao bi uskoro da ispari, nema razloga da za postojanjem belih medveda. Bilo bi više nego korektno da se vrši reizbor na tri godine. Možda to sudijama ne ide u prilog, ali korisno je da imaju dovoljno dobar razlog da savesno obavljaju svoj posao. Možda se vi već sladite zbog nade da ćete biti u situaciji da uzvratite, ali dobro je što je neko zaljuljao žabokrečinu, sada samo treba nastaviti sa redovnim provetravanjem.

  • nena

    23:30 // 24. 7. 2012.

    Princip načela sudijske funkcije ne postoji radi "zaštite belih medveda" , već radi sprečavanja uticaja vlasti (samostalnosti i nezavisnosti)sudije.To nije politička funkcija ,već jedno od najčasnijih zanimanja kome se čitav radni vek učiš.Vrednovanje rada sudija , disciplinska odgovornost i Etički kodeks sudija su mehanizmi kojima se kontroliše njihov rad.

  • slavica stojanovic

    17:18 // 29. 7. 2012.

    JOVICA Ilic,bivsi predssednik Okruznog suda dao je sebi pravo koje mu ne pripada, ni kao coveku ni kao pravniku, da komentarise reformu pravosudja kao nezakonitu i da ,,....Ustavni sud pokusava takvom odlukom .......,,.

  • slavica stojanovic

    17:36 // 29. 7. 2012.

    i.....ocigledno da Jovica Ilic POKUSAVA da ovakvim komentarom pere svoj obraz i obraze svjih kolega iz V. i N.suda, V.i N. tuzilastv, a koji su ucestvovali novembra 2005.god. zajedno sa g.velickovicem i pojedincima iz PU u pravljenju krivicnog dela, prikrivanju i....

  • slavica stojanovic

    12:35 // 30. 7. 2012.

    postoji nastavak komentara koji cini celinu mog komentara,a isti je poslat preko facebooka. Nadam se da ce i nastavak biti objavljen kako bi komentar dobio celinu.Hvalaaaa

  • profesionalac

    13:14 // 30. 7. 2012.

    Nemogu da svatim kako moze on koji je zglibio u kriminalnim radnjama i kao predsednik suda a i dok je bio advokat da prica da o nekom pranju obraza,pre svega treba da se4 pokrenu sve one krivicne prijave protiv njga izvuku iz zakljucanih fijopka i da se aktiviraju,a ne da prica da je neko kriv za neposten i nepravilan rad smenjen,ali mnogi od njih sto su smenjeni a i on trebali bi da su vec na robiju,zbog cinjenja ili ucestvovanje u kriminalnim radnjama,nadam se da postoji kod ove nove vlade malo sluha i snage da svu tu bagru smesti gde im je mesto..

  • slavica stojanovic

    13:52 // 30. 7. 2012.

    Tekst koji je objavljen pod imenom slavice stojanovic od 30.07.2012 12,35 poslat je vasoj redakciji kako bi vas podsetila na postojanje nastavka komentara datog 29.07.2o12 oko 18 casa a isti nije objavljn. Pozdrav Slavica

    • Redakcija

      14:00 // 30. 7. 2012.

      @Slavica - svi Vaši komentari koji ispunajvaju Uslove korišćenja su objavljeni.
      Moguće je da neki nije objavljen, ali razlog može biti isključivo kršenje pomenutih pravila.

    • Redakcija

      09:56 // 31. 7. 2012.

      Poštovana Slavice, proverili smo u našoj bazi i pronašli komentar koji nije bio odobren (koji ste danas ponovo poslali).
      Nije odobren bio, niti će biti, jer nije u skladu sa Uslovima korišćenja.

  • slavica stojanovic

    14:04 // 1. 8. 2012.

    Postovana redakcijo, pored neobjavljenog nastavka mog komentara od 29.o7.2o12.g. niste objavili tekst od 31.07.2o12.g. kojim sam se zahvalila redakciji , te u prilog tome dodajem sledece> ,,KADA BUDETE SPREMNI DA PROFESIONALNO KOMUNICIRATE SA CITAOCIMA VASIH VESTI, NADAM SE DA CU TADA POSTATI i vas citalac. pozdrav Slavica

    • Redakcija

      18:58 // 1. 8. 2012.

      Odgovor sa detaljnim obrazloženjem smo Vam poslali na e-mail koji ste ostavili prilikom slanja komentara. Ako ste naveli tačan mail, možete da pročitate naš odgovor.
      Ako niste, kršite još jedan deo Uslova korišćenja, zbog čega Vam inače nisu ni objavljeni neki od prethodnih komentara.

  • slavica stojanovic

    13:46 // 2. 8. 2012.

    Postovana redakcijo, kako je moj profil na fejsu formiran tek pre dve nedelje ,kada je i formirana mail adresa kao neophodan podatak za otvaranje fejsa,a ista nije registrovana tako da vasu poruku nisam ni primila.Obzirom da nisam za informatiku dovoljno strucna da bi aktivirala mail vec ce to u toku dana uraditi pismeno lice za informatiku, uz IZVINJENJE za nastali propust( ne iz mojih namera vec iz tehnickih nemogucnosti), zamolicu vas ya razumevanje i da detaljno obrazlozenje dostavite mi ponovo na naveden meil u toku sutrasnjeg dana. Hvala na razumevanju Slavica

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: