Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:05, 25. 6. 2019.

| Društvo

Vrelo u "Rodi" zbog havarije na sistemu klima, remont u toku

Autor:T. R, J. C. M.Izvor:Južne vesti
roda klima
Prodavci se dosetili kako da se rahlade - klima pored kase; foto: čitateljka

Zaposleni u tržnom centru “Roda” u Nišu žale se da u poslednje vreme rade u otežanim uslovima jer sistem za klimu ne radi, pa se i kupci ne zadržavaju u šopingu, već žure napolje. Iz kompanije koja je vlasnik tržnog centra kažu da je došlo do velike havarije i da uveliko rade na remontu.

Havarija sa klimom najveći problem napravila je onima koji svakodnevno moraju na posao. Nadali su se, kažu, da je reč o manjem kvaru i da će sve biti brzo rešeno, ali nije.

Ovo nije humano. Gde radimo u 21. veku i gde živimo? Oko 18 i 19 sati je katastrofa kolika je vrelina. Ne znam ni kome da se žalim - kaže jedan od radnika.

roda Iz kompanije "Merkator S" kažu da je remont u toku; foto: T. R.Na ovaj problem ukazali su i građani koji ističu da je zagušljivo i vruće, posebno na 3. spratu.

Katastrofa, ovoliki tržni centar nema klimu. Nije humano ni za zaposlene, ni za nas obične građane, a ni za namirnice - kaže jedna čitateljka.

Klime ima, ali ne radi. Iz kompanije “Merkator S” saopštavaju da je u njihovoj prodavnici u Nišu nastala havarija na centralnom klimatskom sistemu i objašnjavaju da su u toku radovi na saniranju koji iziskuju kompletan remont.

U skladu sa poslovnom odgovornošću i praksom, kompanija Mercator-S je posvećena brizi za sigurnost i adekvatno okruženje svojih zaposlenih i kupaca. Izvinjavamo se svim zaposlenima i potrošačima zbog nastale situacije - saopštili su iz kompanije.

Kako nezvanično saznajemo do subote, 29. juna, klima bi trebalo da bude popravljena.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Radoje

    14:49 // 27. 6. 2019.

    Klima tacnij ene radi od prosle god, boli ih uvo za radnike, radni vreme se ne skracuje radi se punom parom, devojka iz intersporta se onesvestila, stalno se produzavaju rokovi, ko to odobrava, kakva je ovo drzava, svi bi da sakupljaju novac a da nista ne daju, kao da je klima sa druge planete pa je ne mogu popraviti. Sdamno i zalosno, treba zatvoriti trzni centar do daljnjeg pod hitno!!!

  • Radnik

    12:19 // 27. 6. 2019.

    Padanje u nesvest radnika i kupaca niko ne pominje? Da li to moze "izvini" da popravi? Sramota, godinu dana ne mogu da poprave.

  • Miloš

    10:24 // 27. 6. 2019.

    Prošle godine je u ranu jesen bilo neko nevreme, i bio je veliki strujni udar u Duvnaištu. Da li se to baš tog dana desilo ili ne, sve u svemu, klima od tada ne radi.

    Kapiram da su poslovni gubici svih u ovom tržnom centru ogromni zbog toga.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: