Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:04, 3. 1. 2010.

| Društvo

Vreme je za bebe

Autor:Izvor:Južne vesti
foto: weblogs.cw11.com

Ovogodišnjim budžetom Leskovca prvi put je predviđen fond za pomoć budućim majkama.

Tako će sve žene iz Leskovca koje se u 2010. porode u gradskom porodilištu dobiti jednokratnu novčanu pomoć od 5.000 dinara.

Ovo je potvrdila Snežana Milojković, direktorka Centra za socijlani rad koja je uručila poklone majkama tri prvorođene bebe u leskovačkom porodilištu, gde se godišnje u proseku rodi oko 1.800 beba.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • meli

    10:29 // 19. 8. 2011.

    Hallo Petar,

    po tvome bi svaki muz trebao nekoliko zena imati, i sa svakom, dece, fudbalski tim. Kosovce podrzava celi svet, plus makro mafija, njima je lako hraniti te copore. Zensku decu udaju u 15 godina, musku 17 - 18. Gde je tu ljubav ?, zadovoljstvo prosiravanja i nacin ??? Koliko ti imas zena i dece :D

    Politicari su srbiju prodali ! Tadic ne priznaje kosovske pasose, a dozvoljava im sirenje po Srbiji :O Treba zabraniti prodaju i kupovinu, kuca , stanova i zemljista. Tim ce spreciti sirenje siptara na srpskoj teritoriji, a on im otvara univerzitet na albanskom... !

  • Petar I

    13:36 // 23. 10. 2010.

    Nastavi li Srpski narod ovako neće nam trebati niti Beogradski pašaluk sve naše bit će Velika Albanija.Srpski se narod treba pokazati zrelim , ljubavlju i potomstvom osigurati našu Republiku Srpsku , Srbiju, Vojvodinu , Srpsku Crnu Goru i staru Srbiju ( Makedonija ) kao trajnu državu Srpskog naroda.Srpski narod mora naučiti lekciju od šiftara “ čije su ovce onoga je i livada “ niskim natalitetom jedincima i sa dvoje dece gubimo teritoriju za teritorijom i to će se nastaviti. U Hrvatskoj delom zbog proterivanja ali puno većim delom zbog izumiranja izgubljen je srpski teritorij i ljudstvo. Nekada su Srbi bili 30 % hrvatske. To piše u hrvatskim novinama Gospodarski list a danas ? Samo hrpa nemoćnih bakica i dekica bez potomstva. Kosovo smo isto tako izgubili kao i Makedoniju. U Crnoj Gori Srbi prizovite se pameti i svaki par minimalno petero dece i nedajte se. Republika Srpska će kao i Kosovo i Hrvatska biti izgubljena baš zbog velike površine a premalog broja srba. BH federacija na istoj površini godišnje ima oko 25.000 beba a Srpska od 10.000 do 11.000 i sve je jasno da bi zadržali taj teritorij moramo imati minimalno beba kao i druga polovica države. U Vojvodini isto tako Srbi treba da puno više rađaju jer samo ako brojčano ojačaju mogu spriječiti secesiju. Znači ako si rodoljub, srbin, srpkinja prihvatite se ljubavi i pobjedimo neprijatelje njihovim oružjem visokim NATALTETOM.

  • Milica Eddelbuettel

    15:26 // 4. 1. 2010.

    Dobar Dan,

    divan mamac za omladinu... Koliko kosta jedeno dete do svoje 18 - te Godine ?

    A u koliko detetu treba Zdrastvena pomoc ! Bas sto se tice; Leskovca! Roditelji dozivljavaju, " TRAUME "

    Slucaj, Nikole Pavlovica, iz Vucja, koji je godinu dana na , VMA, cekao operacuju Kicme... je vise nego dovoljan... Roditelji su ostavljeni gorkoj sudbini... Slucaj Nikole Pavlovica je poznat mediji!

    Dobro se razmislite, dali je ta sitna svota dovoljna !

    Pozdrav

    Milica

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: