Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:51, 2. 4. 2020.

| Društvo

Vučić: U Nišu je bilo mnogo problema, sada je bolje

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
VAK_4567
Najavio da će iz Niša da se obrati Nišlijama; Foto: Vanja Keser

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da je bilo mnogo problema u Nišu od početka epidemije virusa korona, ali da je sada situacija bolja, ne precizirajući o kojim problemima je reč. Najavio je i da će uskoro doći "da se obrati Nišlijama, iz Niša".

Uskoro će 20. dan otkako je u Srbiji vanredno stanje zbog korone, a Niš je od početka bio jedan od žarišta virusa. Ono što Nišlije navode kao probleme jeste što nema preciznih odgovora na mnoge njihove nedoumice tokom epidemije, najviše su u startu izostale one o procedurama lečenja i testiranja.

Da je problema bilo u Nišu rekao je i Vučić, ali ih nije konkretno naveo. Kaže da sve ide na bolje. vučić korona Najavio da dolazi da se obrati Nišlijama iz Niša; foto: JV

Imali smo, sad je nešto bolje stanje, mnogo problema u Nišu u početku, mnogo problema, sad je bolje i sa testiranjem, nadam se da će i druge stvari ići bolje. Neki lekari koje smo molili nisu želeli u Niš, neki jesu, pa sad smo uspostavili to malo bolje i biće još bolje - rekao je Vučić.

Rekao je da Niš više nije najveće žarište virusa, da se posle mnogo teških slučajeva stabilizovao, a najavio je i posetu.

Uskoro ću doći da posetim Niš i da se obratim Nišlijama iz Niša - dodao je Vučić.

Na kraju svog obraćanja rekao je i da će pomoć eksperata, ali i zaštita, osim u gradovima u kojima je najviše obolelih, stići i u Niš.

Očekujem da u danima koji su pred nama, sem ove opreme koju smo svu poslali i zaštite, da ćemo poslati i ruske lekare i eksperte, posebno mašine za dezinfekciju bolnica i ustanova od javnog značaja, svega onoga gde se ljudi okupljaju, naročito u mesta koja predstavljaju žarišta - Beograd, Čačak, Valjevo, Ćuprija, Niš naravno, to su pre svega mesta gde ćemo to da pošaljemo i da se borimo - najavio je Vučić.

Podsetimo, donete su i nove mere u borbi protiv korona virusa - zabrana kretanja vikendom, koja ne važi 3 sata nedeljom za penzionere, kao i mogućnost izvođenja kućnih ljubimaca.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Savinmali

    19:43 // 5. 4. 2020.

    Sedi kuci , pusti nas. ...lakše je bez dizanja panike

  • Vesna

    17:19 // 5. 4. 2020.

    Podhitno da dodje. I pravo u mrtvacnicu . Da vidi kakvo je stanje. Umrle pacijente drze po10 dana . Porodici nejavjaju. Tako laziraju stanje. Em laziraju em pune budzet. Porodici naplate po 20 i vise hiljada . Ziva istina.

  • Ja licno

    11:10 // 4. 4. 2020.

    A ako zbog Nislija dolazi u Nis ne mora da se muci.Promasio je grad.Nas u Nis ima najmanje.Mora da nas potrazi po dijaspori.Zato sedi disi jer kaki si ni za disi nisi.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: