Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:47, 20. 5. 2020.

| Društvo

Vučić danas u Prokuplju, obilazi radove na rekonstrukciji zgrade Doma zdravlja

Autor:Lj. M.Izvor:Južne vesti
vučić
Vučić u Prokuplju otvara fabriku Bizlink; Foto arhiva: Lj. M.

Radove na rekonstrukciji i adaptaciji zgrade Doma zdravlja u Prokuplju koji su krenuli početkom februara ove godine, obići će tokom dana predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a njegova poseta zakazana je za 11 sati.

U Domu zdravlja je u toku prva faza radova koji obuhvataju sređivanje fasade, stolarije, rekonstrukcija krova, uređenje klimatizacije, koji bi trebalo da se završe za 240 dana. Vrednost radova je oko milion dinara sa PDV-om.

Uređuje se prostor od oko 30.000 kvadrata, gde će se nakon završetka, u budućnosti preseliti prokupačka bolnica „dr Aleksa Savić“, a osim firme „Termomont“ doo iz Beograda koja se pojavljuje kao nosilac posla, na uređenju zgrade Doma zdravlja radiće još 4 beogradske firme, "Master solar", „EG-MEP optimization“, „DHC Inženjering“ i „WD Concord West“, firma iz Novog Sada „Tront Tex“ i lazarevačka firma „Premer Savković agencija i samostalna radnja za obavljanje geodetskih poslova".

Početak radova su 7. februara ove godine zvanično otvorili premijerka Srbije Ana Brnabić i ministar zdravlja Zlatiobor Lončar, koji su tada istakli da će čitav posao opremanja zgrade Doma zdravlja gde je planirano da se izmesti prokupačka bolnica koštati oko 2,5 do 3 milijarde dinara, a da će država obezbediti dodatna sredstva za nabavku najsavremenije opreme po svetskim standardima.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Iva Bajic

    00:28 // 21. 5. 2020.

    veoma vazan projekat koji je realizovan, bravo.

  • Nikola

    22:22 // 20. 5. 2020.

    Upaganje u zdravstveni sistem treba da nam bude uvek na prvom mestu

  • Ivana

    19:43 // 20. 5. 2020.

    Aleksandar Vučić zaista rad na budućnosti naše države, i opstanku naše dece. Školstvo, zdravstvo i sve ostalo treba da se menjaju. Srbija ima predsednika kojem je stalo do interesa naroda i države.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: