Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:34, 27. 7. 2017.

| Društvo

Vučić dva dana na jugu - ugovor sa "Cumtobelom" i obilazak Kliničkog centra

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
vucic
Dvodnevni obilazak juga Srbije; foto: JV/A. K.

Pored toga što će otvoriti pogon Leonija u Nišu, predsednik Srbije Aleksandar Vučić će, kako piše u zvaničnoj najavi, u dvodnevnoj poseti Nišu i Pirotu, prisustvovati i potpisivanju ugovora sa Cumtobelom, obići niški Klinički centar, Dom zdravlja Niš, Koridor 10, kao i nekoliko škola u Pirotu.

Već sutra u 11 sati će Vučić prvo razgovarati sa predstavnicima Cumtobela, nakon ćega će, kako piše na zvaničnom sajtu predsednika Srbije, potpisati ugovor u Oficirskom domu u Nišu.

ulica Barikade i crvena traka; foto: P. B.Pojedine ulice u centru Niša, u blizini Doma su već zatvorene za saobraćaj, a postavljene su crvene trake i barikade.

Predsednik Srbije će prisustvovati i postavljanju kamena temeljca za izgradnju fabrike ove austrijske kompanije na lokaciji nekadašnjeg Vinogradarskog instituta u Nišu.

Nakon toga će obići niške zdravstvene ustanove, a obilazak Koridora 10, nadomak Dimitrovgrada, planiran je za 21 sat.

U subotu je u planu obilazak nekoliko pirotskih škola koje se rekonstruišu, a zatim u 11 i svečano otvaranje niškog Leonija.

Podsetimo, da je ovo prva zvanična poseta Nišu Aleksandra Vučića kao predsednika, dok je kao premijer više puta boravio u gradu juga Srbije, a jednu nedelju je proveo i u kasarni.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • TutAnk Aton

    16:44 // 28. 7. 2017.

    Prilika da obiđe deo puta koji je otvorio a još se popravlja. U povratku ne bi bilo loše da ponovo otvori isti deo, sad kao preDcednik.

  • Zlobnik

    13:39 // 28. 7. 2017.

    Opet sledi "otvaranje" KC-a ?

  • Sima

    12:19 // 28. 7. 2017.

    Evo ja sam bas bio danas do "Doma Zdravlja" kod ocnog doktora da mi odredi dioptriju posto me boli glava, zakazali su mi pregled za kraj AVGUSTA! Ja posto ne mogu da funkcionisem sa glavoboljom mesec dana, zahvalio sam se doktorki i otisao na pregled kod privatnika. A to sto placam zdravstveno nema veze..

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: