Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:27, 10. 4. 2020.

| Društvo

Vučić i 2 kamiona sa medicinskom opremom stigli u Niš

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
vucic nis foto Vanja Keser
Sa celom svitom u jeku pandemije; foto: Vanja Keser

Oko 10 sati, predsednik Srbije Aleksandar Vučić stigao je u Niš, kako je ranije i najavio. Ispred Gradske kuće parkirana su i 2 kamiona u kojima je medicinska oprema, a u jednom su respiratori.

vucic nis2 foto Vanja Keser Stigla i 2 kamiona opreme; foto: Vanja Keser

Vučić je ukazao na to da je u Niš stigao veliki broj maski, invazivnih i neinvazivnih respiratora i drugih medicinskih sredstava, dodavši da, sa danas isporučenom pomoći, ima dovoljno opreme za ceo jug Srbije.

On je zatražio da se ta oprema što pre distribuira zdravstvenim ustanovama u Leskovcu, Vranju, Pirotu, kao i bolnicama u Topličkom upravnom okrugu.

On je u Niš stigao u jeku pandemije virusa korona i u danu kada je za najstarije propisana stroga izolacija i kada Srbija ulazi u najduži policijski čas. VVV_2946 Respiratori; foto: Vanja Keser

Takođe, njegovom sinu je pre 2 dana dijagnostifikovana infekcija virusom korona, a nepoznato je da li se predsednik testirao i da li je bio u kontaktu sa njim.

Demokratska stranka je upozorila da bi on mogao da ugrozi zdravlje radnika i da je trebalo da ostane kod kuće.

VVV_2989 Velika gužva za period zabrane okupljanja; foto: Vanja Keser

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Aleksandar NS

    12:24 // 13. 4. 2020.

    Počevši od kršenja karantina gde bi trebalo Vučić da bude sa komplet porodicom, jer mu je sin zaražen, preko nepotrebnog putovanja u drugi grad (a firmama se brane službena putovanja od kojih žive), pa sve do okupljanja gomile ljudi koji ne drže odstojanje i krše uredbu o zabrani okupljanja od najviše 2-3 osobe (što se vidi na fotki), neka sudija izabere šta god hoće.

  • savamali

    10:27 // 13. 4. 2020.

    Klasična predizborna kampanja , sram Vas bilo !
    Bog je veliki , njegova kazna uvek stigne !

  • Jana Stanković

    18:21 // 11. 4. 2020.

    Dok su devojku A.K. koja je u jednom danu sahranila majku i baku i tako ostala sama na svetu, odmah posle sahrane odveli i smestili u halu Čair, da "ne zarazi druge", ovaj mračni vladalac gazi sve pred sobom u bolesnom pohodu samopromocije i vraćanja rejtinga. Eh, glupi narode srpski da li ćeš i ovo oprostiti?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: