Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 18. 1. 2016.

Vučić nije došao - Nešić otpočeo štrajk glađu

nesic Otpočeo štrajk glađu do ispunjenja uslova; foto: JV arhiva

Bivši radnik MIN-a Zoran Nešić otpočeo je ispred Gradske kuće štrajk glađu, jer od države potražuje oko 6,5 miliona dinara zaostalih plata, a na njegov zahtev da dođe u Niš, premijer Aleksandar Vučić nije odgovorio.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • bivsi radnik mina

    16:25 // 18. 1. 2016.

    bas me zanima na kojim poslovima je radio? kad je dobar 6.5 milina. masinska bi procvetala da je ovo stvarna zarada. dati nekom 6,5 milina za plate on mora da ostvari dobit za fabriku isto toliko

    • tomić milan

      17:45 // 18. 1. 2016.

      Najzad neki realan čovek, išlo se formalno na posao,takoreći ništa se nije radilo godinama.Zašto je bilo tako,to je duga i druga priča. Čim nije bilo plata,verovatno nisu ni bile zaradjene...

    • ljubisa stankovic

      23:15 // 19. 1. 2016.

      Covek ima izvrsnu sudsku presudu! Zato ti komentar nije na mestu!

  • Ratko

    09:10 // 19. 1. 2016.

    Pa kad strajkujes gde si od jutros hteo sam da ti se pridruzim, a tebe nema!

  • Zlobnik

    14:19 // 18. 1. 2016.

    Ne igraj se zdravljem , čoveče ! Ne možeš da očekuješ , pogotovo od takvih "ličnosti", da te razumeju !
    Karikiram : Da si iz Abu Dabija , sigurno bi on došao , ovako moraš da vidiš sa "gradskim čelnicima" šta i kako dalje ? Oni "imaju razumevanja" za muke naroda !

    • misko

      09:21 // 19. 1. 2016.

      Doći će, do kraja ove godine, a sigurno početkom iduće, za dve najviše tri godine a sigirno 2020-te, po prvi put u novijoj i starijoj istoriji, oko pola dva noću kad pravi desetominutnu pauzu za spavanje, al' će ovaj put da ga preskoči (mislim spavanje).

  • cobi

    17:58 // 18. 1. 2016.

    Zar je ovaj čovek stvarno mislio da će veliki vođa doći zbog njega u Niš?Kad bi bilo 10-tak hiljada ovakvih,možda bi i došao,ali da mu obećaju glas na izborima.

  • MK Ultra

    15:02 // 18. 1. 2016.

    Dokle ce narod da ocekuje da doticnu personu zanima obican covek i da je Njegov posao da pomogne?!

    • limun

      23:57 // 18. 1. 2016.

      Da je trebalo da otvori pokretne stepenice, žardinjere u pešačkoj zoni, novi šaht od kanalizacije ili ljuljašku u parku, premijer bi hitro stigao u Niš i slikao se dok novinari kleče pre njim. Ovako... nema šta da otvara, a glupo da mediji snimaju kako mu običan svet kuka o problemima koji za premijera u Srbiji ne postoje, jer mi smo lideri regiona i novi evropski tigar.

  • BIKI

    17:17 // 18. 1. 2016.

    Nece Vucic ni da ti dodje. Briga njega sto hiljade radnika nije dobilo po 30 i vise plata. Ali zato ima da ti dodju izvrsitelji.
    Bilo je lose , ali sada je najgore. Dotakli smo dno i kao nacija i kao drustvo i kao ljudi.

  • Marko Joksimovic

    18:59 // 18. 1. 2016.

    Punu podrska od radnika MILAN TOPLICA TULARE koji su ostali bez zarada pored izvrsnih resenja to je nazalost jedini nacin dase ostvari pravo USTAVOM ZAGARANTOVANO ali ovi ne postuju ni sud ni ustav a kamoli COVEKA INJEGOVA PRA nego samo svoje JEDNOUMLJE

  • limun

    17:54 // 18. 1. 2016.

    Зар је неко веровао да ће Hugo Boss одело од радикала направити напредњака... европејца, борца за људска права, демократу и човека? Зар има оних који су били у илузији да први министар у огледалу не види ништа друго, већ само свој лик? Е, то је његова прича о европској Србији, о реформама, регионалној сарадњи, просперитету, раду... Само прича, прича и прича. Нема у Србији политичара који вреде.

  • gagi

    10:41 // 19. 1. 2016.

    Ne treba štrajkovati glađu zbog neisplaćenih zarada u društvenom preduzeću.Postoji Memorandum saveta ministara EU iz 2010. a na osnovu presuda ESLJP,i obaveza Srbiji da isplati sva potraživanja radnicima Srbije iz druš. pred. i to iz buđeta.S tim u vezi,doneta je i Uredba Vlade,koja se ne sprovodi.Treba se obratiti Savetu ministraa EU,Amabasadi EU u Srbiji i Komisiji EU za poglavlje 23 i 24.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: