Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:37, 7. 9. 2022.

| Društvo

Vučiću zahvalnica povodom Dana opštine - za promociju i razvoj Babušnice

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
vucic
Zahvalnica i za Vučića; foto: A. K.

Pored najvišeg priznanja - "Septembarske nagrade", povodom Dana opštine Babušnica dodeljene su i brojne zahvalnice, a među imenima dobitnika izdvaja se jedno - predsednik Srbije i Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić.

"Za nesebičnu pomoć, promociju i razvoj opštine" - tako je naslovljena zahvalnica koja je dodeljena presedniku zemlje, a kako on nije prisustvovao svečanosti povodom Dana opštine, u njegovo ime je primio njegov savetnik za bezbednost Milorad Veljović.

Želim da prenesem njegove iskrene čestitke sa željom da se opština Babušnica u narednom periodu i još razvija - rekao je Veljović.

Povodom 6. septembra, Dana opštine, zahvalnica je dodeljena i episkopu niškom Arseniju - za pomoć obnovi i očuvanju verskih objekata, Vojsci Srbije za podršku u vanrednim situacijama, kao i Ministarstvu prosvete za pomoć u realizaciji projekata na investicionom održavanju škola na teritoriji opštine.

Isto priznanje primili su i ambasador Srbije u Bugarskoj Željko Jović, Kancelarija Evropske unije za projektne usluge, preduzeće Mine Invest i Tamara Grujić i ekipa emisije Radna akcija sa Tamarom.

Nagrađeni su i najbolji studenti - Kristina Todorović, Dušan Stojanović, Nemanja Đorđević, Dimitrije Adamović, Marija Savić, Stefan Krstić, Miloš Rakić i Natalija Pančić.

Zahvalnica je dodeljena i ženskoj ekipi Stonoteniskog kluba Lužnica i Folklornom ansamblu Doma kulture Babušnica.

Podsetimo, "Septembarska nagrada" je ove godine dodeljena Marku Nikoliću iz Beograda, koji vodi poreklo iz babušničkog sela Stol i unuk je narodnog heroja Živojina Nikolića Brke.

Među prošlogodišnjim dobitnicima zahvalnice bio je i Aleksandar Vulin i ministarstvo na čijem je čelu.

Dan opštine Babušnica obeležava na dan kada je varošica oslobođena od fašističkog okupatora u Drugom svetskom ratu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Roko Gibaničar

    12:58 // 8. 9. 2022.

    Ja ovo pročitah ovako : pojedinci trenutno na vlasti u Babušnici dodelili nagradu svom predsedniku stranke. Ni manje ni više. Nagrada je da bi ostali na pozicijama gde ne bi bili bez stranke.

  • Steva n

    10:52 // 8. 9. 2022.

    Idiotizam.

  • Dejan

    00:35 // 8. 9. 2022.

    Poltroni i njihov idejni vođa koga će istorija da pamti kao vladara koji traje do naše totalne propasti. Srbija će posle njega da liči na površinu meseca.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: