Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 18. 4. 2021.

| Društvo

Vučković: Obezbeđena ljuljaška koja je pala i saniraće se od ponedeljka

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
ljuljaska foto FB BV
Traka upozorenja; foto: FB BV

Nakon pisanja Južnih vesti o dečijem mobilijaru koji je u petak oko podneva umalo pao na decu u jednom parku u Opštini Palilula, reagovao je i predsednik ove Opštine koji je putem svog Fejsbuka javnost obavestio da je ljuljaška obezbeđena trakama upozorenja i da će se njome nadležne službe pozabaviti od ponedeljka.

Traka upozorenja stavljena je dan nakon incidenta.

vuckovic mobilijar foto fb Vučković na Fejsbku kritikovao i "Južne vesti"; foto: FB BV

Dečiji mobilijar u međublokovskom prostoru u blizini Opštine Palilula, koji je juče oštećen danas je obezbeđen trakom upozorenja da nije pogodan i bezbedan za upotrebu. Nadležne službe će već u ponedeljak preduzeti sve potrebne mere kako bi se saniralo i obezbedilo dečije igralište! - napisao je Vučković.

Podsetimo, mobilijar je pao u petak oko podneva, a kako je rekla Nišlijka koja je ovaj problem javila novinarima, tragedija je srećom izbegnuta. ljuljaska Pala jednim dodirom; foto: Čitalac

Bio je dovoljan dodir, pojasnila je, da metalna šipka, na koju su zakačene ljuljaške, padne.

Novinari su odmah tražili komentar od nadležnih, prvo pozivima ka Vučkoviću i JKP Mediana, ali kako se niko nije javljao, njima su pitanja naknadno poslata mejlom.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Дуца

    13:45 // 19. 4. 2021.

    Ко је надлежан за надгледање и проверу мобилијара и спортских терена? Побогу, сви кошеви и стативе на теренима (погледајте терен на кеју иза улице Бранка Крсмановића)
    . Табле и кошеви једва се држе, жица којом је ограђен терен покидана, неодговорни возачи пролазе преко терена или паркирају унутра јер не постоји заштита,. Уз терене је некадашњи нтениску терен, од кад је узет од приватника, зараста

  • Mima

    10:16 // 19. 4. 2021.

    Na intervenciju ce biti sredjena ljuljska. Sta je sa ostalim poluljuljskama i ostalim mobilijarom? Sredjivanje treba da bude u prolece i da bude bezbedno za sezonu. To se odnosi i na klupe. Svuda je haos.

    • S.Nikolić

      11:53 // 19. 4. 2021.

      Mima, sređuje se, popravlja i priprema pre proleća! Ovu ljuljašku su morali onog momenta da zamene kada je pala, a pre toga onaj dodatni lanac koji sluzi za sigurnost ZAMENE! Dobro je da se vidi ta NEBRIGA nadležnih a i nezaintetesivanost običnih građana za dešavanja oko njih! Važno je da su nišlije uz BAKLJE proslavili rođendan vođe, ljuljaške za decu, ma kom to treba?

  • ДД

    09:29 // 19. 4. 2021.

    Ако реагују на ваша писања, моли вас да пишете о мобилијару у Чаиру, мобилијару у парку Светог Саве...За почетак та два.
    Хвала унапред.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: