Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:10, 18. 4. 2021.

Vučković: Obezbeđena ljuljaška koja je pala i saniraće se od ponedeljka

ljuljaska foto FB BV Traka upozorenja; foto: FB BV

Nakon pisanja "Južnih vesti" o dečijem mobilijaru koji je u petak oko podneva umalo pao na decu u jednom parku u Opštini Palilula, reagovao je i predsednik ove Opštine koji je putem svo Fejsbuka javnost obavestio da je ljuljaška obezbeđena trakama upozorenja i da će se njome nadležne službe pozabaviti od ponedeljka.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Mara

    13:36 // 18. 4. 2021.

    Svaka čast

  • B.Petrović,po potrebi urbani psiholog

    13:01 // 18. 4. 2021.

    Bananin pulen iz G - 17, pa još +!
    Izučio zanat od Majstora.Vučković se u ovoj vlasti tako harminično uklapa!Dijalektika preletackog sklada na delu, posebno se po veštini i visprenosti lokalnog političkog pragmatizma ističe i vrhuni, naravno u dvojcu sa neprevaziđenim Nešom Guskom.

  • Pera

    12:02 // 18. 4. 2021.

    Ovo je sramota za grad Niš i za sve opštine u Nišu. Ako nisu sposobni da održavaju i nadgledaju ono što im je posao, onda neka sve povade i poskidaju da ih ne bi ni bilo. Jel će neko da bude kažnjen zbog ovoga ili možda osteran sa posla?. Pitanje za sve državne službenike koji su na državni kazan a rade samo kada ih baš nateraju da rade svoj posao. I tada hvataju krivine koliko mogu!.

    • S.Nikolić

      11:39 // 19. 4. 2021.

      Sramota je da NE POSTOJI NI JEDNA GOTOVA LJULJAŠKA ZA ZAMENU OVE KOROZIRANE! Ovo je tužno, jadno i za GAĐENJE! Pa ovo se uradi za jedan radni dan, jedan bravar, jedan priučeni radnik ovo bolje SKLEPA od postojeće! Na ovom primeru se najbolje vidi borba "ZA NAŠU DECU"! Čudi me da se niko nije setio da pozove vučića, onog istog što prilikom OTIMANJA AERODROMA reče da su NIŠLIJE TUPAVI!

  • Des - pot

    12:04 // 18. 4. 2021.

    Što su je obezbedili, alal vera. Ako ne bude duvao vetar potrajaće do ponedeljka. Koji li se stručnjak ovoga setio?Zbog Vučkivića ajde da poverujemo.

    • Čudesni dribling

      13:09 // 18. 4. 2021.

      Toj golemA nauka za nji. Statika, sile, moment i sprega sila, težište, oslonac... Mlogo, za njiov mozk!

    • Des - pot

      20:30 // 18. 4. 2021.

      Smuk, nemoj molim te da ga pomeraš.Pa vidiš da se raspada a niko ga ne dira. Moraćemo da obavestimo nadležnu instituciju da reaguje.(al sam ga reko a)

    • Victor Belicoff

      11:41 // 19. 4. 2021.

      Klasika! Made in Napredna Srbija! Eh da je ovo jedini problem slavili bi ali na našu veliku žalost ovo je samo kap u ogromnom okeanu problema iz koga nikada isplivati nećemo. Barem ne dok se narod ne opameti i shvati da su nam potrebni novi ljudi a ne jedni te isti koji izmenjaše silne stranke i funkcije ali se želje za stolicom nikada odreći neće!

  • Dragan

    12:25 // 18. 4. 2021.

    Obezbeđena, haha, kraljevi

  • Vidi ovo

    12:30 // 18. 4. 2021.

    Hahahaahahahahahahahah , vezali traku i na nju napisali "NE DIRAJ!" , "obezbedjena"

  • losmi

    13:10 // 18. 4. 2021.

    Od ponedeljka ce gu zasvajsuju i to je to...

  • Jel ape Dzeki?

    15:59 // 18. 4. 2021.

    HAHAHAHAHHAHAAA KAKVI KRALJEVI!!! Ovo je vuckovic sam mogao da odgura odavde. Gde mi zivimo...

  • Filozof

    19:18 // 18. 4. 2021.

    ... u Domu zdravlja na prozorima mozete videti crvene nalepnice na kojima pise PROZOR JE U KVARU i zelene nalepnice na kojima stoji PROZOR SE OTVARA SAMO VERTIKALNO ...
    Naprednim kadrovima je lakse zalepiti upozorenja nego otkloniti nedostatke. No, ocekujemo da Napredni URS-ovac iz G17plus trakom umota i onaj napis kod pruznog prelaza u Jugbogdanovoj ...

  • Reka Nišava

    12:43 // 18. 4. 2021.

    Kad će da se popravi u Tvrđavi ona "okrugla ljuljaška", kojoj je prvo skinut jedan navrtanj, pa vijak kontra postavljen na horizontalni stub i bila je kako tako u funkciji. Sad jedna stana skroz pala na zemlju, jer se "stari konji" od 15-20 godina "igraju" na njoj.....

  • Sloba

    19:01 // 18. 4. 2021.

    Samo da ovo privremeno rešenje ne bude trajno.

  • haha

    20:36 // 18. 4. 2021.

    mislim da gospodin treba da dodje ispred ljuljaske i kaze "obezbedjena" jer nema sta drugo da radi.. drago mi je takodje sto svi vriste od smejanja na "OBEZBEDJENA" hahahahhhahah jer, kako bese ono sa carevo odelo i sto ga uopste nije ni bilo.. da..

  • haha

    20:41 // 18. 4. 2021.

    kako je ljuljaska obezbedjena?

    dosla 5 lika (primaju prosecno 60 000 neto od nas gradjana). jedan, izgleda glavni, reko "obezbedi". dvojica drzali, dok treci obezbedjivao s traku. onda su otisli na pivo, jer kad bi proverili jos neku ljuljasku u ovaj grad nakon ove operacije, to bi bilo previse obezbedjivanje za jedan dan za njih.. pozdrav!

  • ђура

    06:12 // 19. 4. 2021.

    Где су млађи референти за одржавање градских љуљашки ?

  • Sergio

    06:54 // 19. 4. 2021.

    Zasto ste dozvolili da padne?

  • Dexter

    07:48 // 19. 4. 2021.

    Vozim spediciju vec pet godina u eu.U svakoj zemlji gde sam bio u teretani na otvorenom,postoji pecat na svakoj spravi do kad je radjena provera.

    • S.Nikolić

      11:46 // 19. 4. 2021.

      Zemljak, moram da te ispravnim.
      Nisu to teretane na otvorenom već park , koji se redovno održavaju i stalno proverava ispravnost, funkcija takođe! Kao tehnički na autu u određenim vremenskim razmacima! Ali to je tako u uređenim zemljama , srbija to nije, a pitanje je hoće li ikada postati!

    • Des - pot

      13:13 // 19. 4. 2021.

      Dexter,Mobilijari koje izrađuje Mediana u svojoj radionici,nemaju atest o bezbednosti.Na njima mora da stoji natpis da ih koristite na sopstveni rizik

  • ДД

    09:29 // 19. 4. 2021.

    Ако реагују на ваша писања, моли вас да пишете о мобилијару у Чаиру, мобилијару у парку Светог Саве...За почетак та два.
    Хвала унапред.

  • Mima

    10:16 // 19. 4. 2021.

    Na intervenciju ce biti sredjena ljuljska. Sta je sa ostalim poluljuljskama i ostalim mobilijarom? Sredjivanje treba da bude u prolece i da bude bezbedno za sezonu. To se odnosi i na klupe. Svuda je haos.

    • S.Nikolić

      11:53 // 19. 4. 2021.

      Mima, sređuje se, popravlja i priprema pre proleća! Ovu ljuljašku su morali onog momenta da zamene kada je pala, a pre toga onaj dodatni lanac koji sluzi za sigurnost ZAMENE! Dobro je da se vidi ta NEBRIGA nadležnih a i nezaintetesivanost običnih građana za dešavanja oko njih! Važno je da su nišlije uz BAKLJE proslavili rođendan vođe, ljuljaške za decu, ma kom to treba?

  • Дуца

    13:45 // 19. 4. 2021.

    Ко је надлежан за надгледање и проверу мобилијара и спортских терена? Побогу, сви кошеви и стативе на теренима (погледајте терен на кеју иза улице Бранка Крсмановића)
    . Табле и кошеви једва се држе, жица којом је ограђен терен покидана, неодговорни возачи пролазе преко терена или паркирају унутра јер не постоји заштита,. Уз терене је некадашњи нтениску терен, од кад је узет од приватника, зараста

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: