Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:18, 16. 10. 2020.

Za "Koridore" nebitan uzrok brzog propadanja asfalta deonice kroz Grdelicu

koridor 10 Iz Koridora kažu da nije reč o rekonstrukciji, već o radovima na otklanjanju uočenih nedostatak na kolovoznoj konstrukciji u garantnom periodu, ali ne preciziraju o kakvim je nedostacima reč, foto: Bojana Antić

Kako je moguće da deonicu kroz Grdeličku klisuru opet popravljaju drugi put za manje od godinu dana i da se opet radi završni sloj asfalta, iz Koridora su odgovorili da je reč o "radovima na otklanjanju uočenih nedostataka". Na pitanje novinara da preciziraju da li to znači da je put, koji inače zovu najskupljom deonicom u Evropi loše rađen, navode da za njih uzrok nije značajan, već samo da izvođač otkloni nedostatke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • fica

    18:16 // 16. 10. 2020.

    Integral - porodicna firma Milorada Dodika - sve je jasno ko dan.

  • Мирослав

    18:39 // 16. 10. 2020.

    Заболе њих шта ми пишемо. Заболеће их тек када предузмемо оно што би требало да им следује.

  • niški

    16:22 // 16. 10. 2020.

    Napre DNO

  • slavko

    20:20 // 16. 10. 2020.

    Kad se pohapsi sva bagra koja je pljackala ovaj narod svih ovih godina,od tada krece zlatno doba.Mala je ovo zemlja kolko su oni lopovi!

  • profesor

    16:42 // 16. 10. 2020.

    trebalo je da kažu da nema kvarova. pa šta ako mi vidimo da se put opet radi, što bi se oni bavili glasinama...

  • Alex

    23:03 // 16. 10. 2020.

    Da vidite novi asfalt na putu Blace-Beloljin. Trese kao da je star 20 godina. Bruka i sramota.

  • Mika

    22:39 // 16. 10. 2020.

    Naravno da im nije bitno. Ugradio se ko je trebalo i kako je dogovoreno- i, kraj. A, vi se truckajte do mile volje na propalom asfaltu.

  • Stojko

    09:59 // 17. 10. 2020.

    Čija je odgovornost za ove pi.....je !? Alekove i Zokine. Čak su i Ministarstvo PRESELILI u Han. Muljatori par exselans. Može im se.

  • Losmi

    12:24 // 17. 10. 2020.

    Istrazivacko novinarstvo je odavno otislo u zaborav.Da nije,jedna od najvecih PLJACKI u Srbiji,zvani koridori Srbije,odavno bi bili raskrinkani!Put dobro da je I godinu dana izdrzao,zbog KRADJE GVOZDJA,NAFTE,CEMENTA,SVEGA STO MOZE STVORITI MATERIJAL U KORIST!
    NE POSTOJI COVEK KOJI SE NIJE OVAJDIO OD KORIDORA,OD ONOG SA LOPATOM DO ONOG STO JE ZASPAO ZA VOLANOM NA DOLJEVCU!!!PLJACKA VEKA!!!

  • Victor Belicoff

    12:39 // 17. 10. 2020.

    Ma to nije bitno. Nije bitno što sve iz napredne radionice preporoda Srbije funkcioniše po principu "drži bure vodu dok majstori odu". Nema veze što se sve raspada bitno je da se uzmu pare pa ako treba (a treba) opet će neke popravke, prepravke i slično i opet iz džepa poreskih obveznika Srbije. Na kraju krajeva njihovi "glasači" su bukvalno slepi i nisu u stanju da vide šta je ova država postala.

  • Yutka

    08:00 // 17. 10. 2020.

    Jos stavili zastavu zemlje da ga ukrase. Slika i prilika Srbije. Ali dobro svugde se desavaju ovakve stvari a za Srbiju je dobro da se i zavrse i ako rok za gradnju kasni 10-15 godina. U Berlinu aerodrom koji je trebao da se izgradi za 5 godina se otvara 14 godina kasnije sad 31og oktobra tako da i tako veliki i skupi projekti imaju ponekad probleme kao i ovaj krak koridora 10.

  • Nele

    21:36 // 20. 10. 2020.

    15 godina radim na putevima. Takve stvari mogu da se dogode iz više razloga ali se otkrivaju odmah u toku asfaltiranja (debljina), sutra u laboratoriji (kvalitet asfalta i ugradnje). Ovo sa godinu dana pa još da ne znaju uzrok je prevara. Verujem da ako bi se izvadili uzorci na celoj trasi svih slojeva od strane neovisne strane laboratorije da bi se svi mi hvatali za glavu gde su otišle naše pare

  • Dodik

    09:06 // 19. 10. 2020.

    ima lično bogatstvo oko 2mil €. Vlasnik je Integrala. Smeje se sa nadvožnjaka zajedno sa AV. Ko je prošao putem, zna o čemu pričam.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: