Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:21, 12. 3. 2020.

Za kašnjenje obnove centralne ulice u Vranju nadležni krive vreme i stare instalacije

Ulica Bore Stankovića Vranje Nadležni kažu da je problem vreme i stare instalacije koje moraju biti kompletno zamenjene; foto: M. D. /JV

Iako je prva faza rekonstrukcije najprometnije ulice u Vranju Bore Stankovića trebalo da bude završena pre tri meseca, radovi na drugoj fazi krenuli su tek početkom ovog meseca. Dok se stanovnici ove ulice, u kojoj se nalazi i Zdravstveni centar, žale na uslove, pogotovo tokom kišnih dana, nadležni za odlaganje radova krive vremenske uslove i stare podzemne instalacije koje same po sebi predstavljaju problem.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bb

    09:37 // 12. 3. 2020.

    Zamislite samo - stare instalacije, a oni očekivali da su nove.

  • Gaga

    12:45 // 12. 3. 2020.

    Pogledajte koje neznanje i neprofesionalizam se primecuje u recima direktora Baneta.. Covek je mozda ok, ali je skroz zalutao u ovom poslu! Nazalost, tako su mnogi danas.. Turci su i izgradili kanalizaciju pre vise vekova, ali je sigurno da ce mnogo blata proteci kroz Vranje dok siptari izgrade ulicu!!! Dok se Saba Belca koprca u vranjsko blato, Bora Stankovic se prevrce u grobu! Voimja oca

  • Goran

    16:14 // 16. 3. 2020.

    Procito sam tekst doticnog i ako je neko u svom zivotu izgradio garazu zna da ovo nema blage veze pa bi tim postavio pitanje doticnom nestrucnom: Vremenski uslovi nisu bili problem za rad ako uporedimo i znamo koliko je kisnih dana bilo. Firma koja nema kapacitet kako je prosla na tenderu i po dobijanje posla vase nije da opravdavate nego da postujete rokove. Ili vi gospodine nesmete da spomenete.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: