Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:26, 7. 3. 2013.

| Društvo

Za klimatizaciju Gradske uprave 35 miliona

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
opstina321.jpg
Nova fasada i prozor, uskoro i nova klima

Tender za izbor najboljeg ponuđača za izradu centralne klimatizacije u zgradi Gradske uprave trebalo bi da bude raspisan ovih dana. Za ovu namenu u budžetu Niša predviđeno je oko 300.000 evra.

Na rekonstrukciji zgrade Gradske uprave radi se već duže vreme, a u sklopu tih radova ova zgrada dobiće i novu klimatizaciju.

Za njeno postavljanje budžetom je predviđeno 35 miliona dinara što je oko 6 miliona više od sume koja je izdvojena za rekonstrukciju fasade i ugradnju novih prozora. budzet Izvod iz budžeta Niša za 2013. godinu

To je ujedno i polovina ukupne sume koja je utrošena za klimatizaciju rekonstruisane hale “Čair”. Nadzor prilikom postavljanja klimatizacije u “Čairu” vršio je Milan Ogrizović koji kaže da je nezahvalno upoređivati klimatizacije u sportskoj dvorani i zgradi Gradske uprave.

- Prosto ne radi se o istim sistemima. Sistem hlađenja i sistem grejanja u hali je potpuno drugačiji od onoga što se planira u opštini - kaže Ogrizović.

Šef Službe održavanja niške Gradske uprave Aca Janković potvrđuje da je planirana suma u budžetu 35 miliona dinara i dodaje da bi uskoro trebalo da se krene sa realizacijom tog projekta.

- Ovih dana bi trebalo da bude objavljen tender za najboljeg ponuđača za izradu klimatizacije u zgradi. 35 miliona je u budžetu, a mi ćemo svakako izabrati najbolju ponudu - rekao je Janković.

opstina radovi Radovi na fasadi u ulici Nade Tomić pri kraju, arhivska fotografija Inače, do sada je na zgradi uprave urađena fasada na delu zgrade u ulici Nikole Pašića, a privode se kraju radovi na fasadi u ulici Nade Tomić. Kako su ranije rekli u Direkciji za izgradnju grada, obnova fasade i ugradnja novih prozora koštaju oko 29 miliona dinara.   

Početkom oktobra prošle godine predsednik Skupštine Grada Mile Ilić rekao je da bi do sredine 2013. godine zgrada Gradske uprave trebalo da bude kompletno rekonstruisana i spolja i iznutra.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • djoka

    19:08 // 8. 3. 2013.

    A za jubilarne nagrade u pcelici neko ima prava da dobije a neko ne pa eto gde idu pare lezilebovicima.

  • nenad

    00:19 // 8. 3. 2013.

    Za 35o.ooo evra,mozete da ponudite gladnima,isto toliko obroka. Za godinu dana,dnevno 1ooo GLADNIH,cak i vise,mogu da pojedu nesto "na kasiku".

    • Bratanac

      08:21 // 8. 3. 2013.

      I onda će gladni da im prožderu sredstva, a oni u Upravi da nastave da se zlopate sa neklimatizovanom zgradom. Pa gde ti živiš??? Bog je prvo sebi stvorio bradu...

    • Milan

      12:23 // 8. 3. 2013.

      Опасна ти идеја. Да гладни поједу 300 000 евра. А знаш ли ону причу о томе да не треба помоћи човеку тако што ћеш му упецати рибу већ тако што ћеш та научити да пеца рибу. Е кад се риба поједе, друге нема ако не знаш да пецаш. И кад се поједе тих 300 000 евра, других евра неће бити (ово ти пишем независно од климатизације или неклиматизације у општини).

  • milos

    19:13 // 7. 3. 2013.

    Pa ne moze da se piju kafice i vinjacici na vrucinu

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: