Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:20, 26. 12. 2022.

Za ministarku Grujičić izlivanje amonijaka “manji regionalni incident”

Danica Grujičić Ministarka zdravlja Danica Grujičić u poseti pacijentima koji su zbog trovanja amonijakom završili u bolnicama u Nišu, Pirotu i Beloj Palanci; foro: UKC NIŠ

Ministarka zdravlja Danica Grujičić nakon poseta bolnicama u Pirotu, Beloj Palanci i Nišu izjavila je da su svi pacijenti stabilni, te se zbog toga prevrtanje cisterni može nazvati “manjim regionalnim incidentom”. Iako očekuje da se zbog slabe jačine vetra čestice zadrže u vazduhu, nada se da će u Meteorološkom zavodu izračunati kuda će se čestice kretati, dok ćemo hronične posledice videti tek kasnije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Lud

    17:50 // 26. 12. 2022.

    Moze li mi neko objasniti koji je razlog zbog koga uspešni lekari ulaze u politiku i ostavljaju nauku i medicinsku praksu? Ja sam lud, ne mogu da razumem zašto su prodali veru za večeru, zbog čega pričaju sta im drugi narede i gaze po svom mišljenju i stavovima.

    • Rado Sav

      19:31 // 26. 12. 2022.

      Uspešni lekari obavljaju svoju praksu po ordinacijama, klinikama, na univerzitetima... a ovi drugi iskazuju se u politici, je l' da?

    • Smuk II

      19:37 // 26. 12. 2022.

      @Lud : Nisi ti lud /???/ ... ko kaže da su to "uspešni lekari" , da su uspešni ne bi se oni 'vatali za zadnji voz... bez cisterni sa amonijakom i "malim incidentom" !

    • Svrljižanka

      20:23 // 26. 12. 2022.

      Postoji izreka "čovek koji malo zna, uvek misli da može mnogo..." Lekari mogu da budu stručni u okviru onoga šta rade na klinici, ali je njihovo znanje o društvenim naukama vrlo skromno. Kad razgovarate sa lekarima o stvarima izvan medicine, iznenadite se koliko malo znaju. Otuda nijedan lekar nije postao uspešan političar.

  • Verovasmo u vas - dzaba

    18:06 // 26. 12. 2022.

    Mislio sam da ste drugaciji od ekoloske katastrofe koja je zadesila Srbiju u vidu otrovnih nazadnjaka… ipak, s kim si takav si, ocito… pricali ste o uranijumu i njegovim posledicama jer nas je trovao zapad… sada kada nas truju i unistava “nasa” vlast to je manji incident… Nis umire, Srbija umire, vi se pravite ludi i briga vas… samo neka kaplje… iza vas ostaje pustos, haos, destrukcija i beznadje!

  • Tajanstveni Alan

    18:08 // 26. 12. 2022.

    Nazalost, tako je to ,kad dobar strucnjak udje u politicke vode, pa izgubi smisao za realnost ! Nije jedina, jer da bi bio aktuelan, postajes tabloidan !

    • Smuk II

      19:40 // 26. 12. 2022.

      @Tajanstveni Alan : I ti li si ,k'o onaj što je @Lud a zna da proceni "stručnjake"...
      "Šta je s' vama deco ..." /"Sabirni centar" , R. Marković - arheolog/ !

  • Naissus

    18:26 // 26. 12. 2022.

    Pa jeste, ono i ministar Vesić reče na TV-u kako je amonijak materija bez mirisa ...

  • Ivan

    18:42 // 26. 12. 2022.

    Meni je dosta da neko "preleti" iz DS-a u SNS i da vidim da nema karakter,a politika takve i traži...meni dosta....

  • Laki

    19:28 // 26. 12. 2022.

    66 tone je iscurelo i to je nista.Blago njima.Sve receno o tome koliko nehaju za to.

  • Ivana

    23:47 // 26. 12. 2022.

    Jako stručna ministarka...

    • lili

      11:14 // 27. 12. 2022.

      Dajem ti like jer pretpostavljam da je ovo ironija

  • Laki

    09:40 // 27. 12. 2022.

    Ispade niko nije kriv sto su kamencici ispod pragova nestali jbg vetar ih razneo, pragovi iz proslog stoleca, zuti bili pre 12 god i sta sad.? CEKAMO.

  • Robin Hud

    12:10 // 27. 12. 2022.

    neki komentatori proglasise ministarku za "uspesnog lekara". nisam upoznat sa njenom strucnosti, ali cim je postala direktor i sebe nahvalila tokom pandemije sumnjam u njenu strucnost jer onaj kome je stalo do struke se ne uplice u politiku samo da bi ostvario sto vecu lovu preko politike

  • Milena

    13:50 // 27. 12. 2022.

    Zašto"gospođa ministarka"nije obišla i Dom zdravlja i prekratila muke direktoru u godinama. Čovek zreo za penziju je celo popodne bio kao na trncima.

  • Мина

    09:44 // 28. 12. 2022.

    Ружно у ком смеру иду коментари.Оспоравати стручност министрки Грујичић,која се доказала у својој струци и спасила толике животе, само зато што је министар у власти, на чијем челу је А.Вучић.Када се борила за покретање тужбе против НАТО-а због употребе осиромашеног уранијума, када је имала различито мишљење од режимског Кризног штаба,онда је за већину Дана била царица.Погрешна борба против Вучића.

  • RadoVan

    21:10 // 28. 12. 2022.

    Nismo mi i ti koji ovde procenjuju "stručnost", očigledno je da su ambicije nju dovele do mesta direktora i ministra... A njena izjava o nesreći pokazuje ko je ona, zar ne?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: