Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:28, 9. 1. 2017.

| Društvo

Za neočišćen sneg kazne do 50.000 dinara

Autor:J. ĆosinIzvor:Južne vesti
Obavezno čišćenje snega
Obavezno čišćenje snega; foto: Vanja Keser

Svako je u obavezi da očisti sneg ispred svog objekta, jer će u suprotnom biti novčano kažnjen, poručuju iz Komunalne policije. Građani su dužni da uklone sneg ispred svojih kuća, dok isto to treba da rade i stanari ispred svojih zgrada, kao i javna preduzeća, škole, fakulteti, zdravstvene i druge ustanove.

I privatna i pravna lica dužna su, kako navode, da sa trotoara uklone sneg ispred svojih objekata, a oni koji to ne urade, mogu da očekuju prekršajni nalog.

Novčana kazna u iznosu od 50.000 dinara propisana je za pravna lica, kazna od 10.000 za preduzetnike, a od 5.000 dinara za fizičko lice - ističu u Komunalnoj.

Oni apeluju da se sneg uklanja tako da se ne zatrpavaju slivnici, a treba ga odlagati na ivici trotoara ili na ivičnjaku kolovoza ukoliko je trotoar manji, tako da ne ometaju saobraćaj i pešake. 


Podela soli u skupštinama stanara u Opštini Palilula

Palilulci kojima je tokom ovog ledenog talasa neohodna so za posipanje staza kako bi im ulice i trotoari bili prohodni i bez leda, mogu da dođu do Uprave opštine Palilula u ulici Branka Radičevića broj 1 ili to najave dežurnoj službi u toj Opštini.  So Opština Palilula deli so, foto:GO Palilula

Obezbeđeno je više od jedne tone soli za posipanje staza oko stambenih zgrada i drugih objekata koji su registrovani skupštinama stanara.

Oni dodaju da ukoliko bude više zahteva od raspoložive količine soli, biće obezbeđena dodatna podela zainteresovanim stanarima zgrada - ističu.

Telefon na koji se mogu dobiti sve neophodne informacije je 018/290-608.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Gaga

    21:05 // 9. 1. 2017.

    Neka izvedu partijske parazite sto su ih naprimali, ionako nista ne rade!

  • Blackburn

    17:59 // 9. 1. 2017.

    Ah,kakav napredak,ne jurite vise babe sto iz dvorista prodaju jabuke,dojadili vam kuckari sto bez povoca i korpe setaju pse,ovde je kinta!Obidjite ulaze u jp i jkp ,mesne zajednice i uprave,za kaznu ihihi!Al,kad bi smeli,tamo sede prvaci SNS-a,sto vas umuvase na radna mesta!

  • Ivan

    16:31 // 9. 1. 2017.

    Neka pocnu sa kaznjavanjem komunalne sluzbe koja je zaduzena za ciscenje grada. Ceo grad je pod snegom, cak i najbitnije saobracajnice a ovi nesposobnjakovici iz komunalne policije hoce da kaznjavaju gradjane sto nisu pocistili ispred dvorista i lokala.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: