Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:28, 9. 1. 2017.

Za neočišćen sneg kazne do 50.000 dinara

Obavezno čišćenje snega Obavezno čišćenje snega; foto: Vanja Keser

Svako je u obavezi da očisti sneg ispred svog objekta, jer će u suprotnom biti novčano kažnjen, poručuju iz Komunalne policije. Građani su dužni da uklone sneg ispred svojih kuća, dok isto to treba da rade i stanari ispred svojih zgrada, kao i javna preduzeća, škole, fakulteti, zdravstvene i druge ustanove.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Nislija

    10:55 // 9. 1. 2017.

    Zasto se finansiraju javna preduzeca od nasih para, koja treba da ciste a ne ciste?

    • nislija 2

      11:46 // 9. 1. 2017.

      Dragi "komsija", javna preduzeca treba da ciste ulice i javne povresine, a ulaze isped prodavnica zgrada vako sam ili kako se zdrada organizuje primera radi. Ili mislite da ste vi BOLJI od nas ostalih koji zivimo u kucama i moramo da sami ocistimo svoj sneg. Ako je po pravu generalno mi sa kucama placamo daleko veci porez nego vi sa stanovima, tako da bi nama pre trebalo da ociste sneg nego vama.

  • DraganM

    11:19 // 9. 1. 2017.

    A kada treba da se parkira, onda to nije moje pa dodje pauk pokupi mi vozilo. Zasto sada da ga cistim ako nije moje. Neka ga cisti grad, ja necu sigurno!

  • Dr, Fodor

    11:39 // 9. 1. 2017.

    Ako neko posadi cveće ispred svog dvorišta, plaća kaznu jer je zauzeo javnu površinu, o kojoj treba da brine grad.Kako onda o toj javnoj površini van dvorišta ne brine taj isti grad, nego komunalci pišu kazne gradjanima koji su na rubz egzistencije.Dokle više???

  • Rodjen loš

    11:53 // 9. 1. 2017.

    Zašto nekada nije bilo ovako? Zato što je bilo društvenih firmi (koje su uništene privatizacijom) koje su imale svoju mehanizaciju. Pa je plan tačno sadržao odredbu šta čisti i koje pravce prema selima MIN, duvanska, EI, Jastrebac Signal,...., a gradsko komunalno je bilo zaduženo samo za grad. Kad mi nešto dobro uništimo, to je uništeno. Kao da sutra ne postoji.

  • Stanisa Pera

    11:57 // 9. 1. 2017.

    A ko ce da kazni odgovorne gradske oce za to sto glavne ulice nisu ociscene??? Za to nema kazne izgleda...

  • Zavejani grad

    15:43 // 9. 1. 2017.

    Ocistite sneg i led sa kolovoza... upravo sam isao auto-putem..crn do asfalta..ulaz u grad i sam grad sramota..sramota..sramota..nigde vozila za ciscenje..led okovao asfalt..ko ce nama da plati spone i amortizere..neka dodju da me kazne..cik da vidim.So deluje..licno sam se uverio..sto ga ne bacaju..da vidite tek put do Sokobanje..ledara..sramota za naciju..A moze se znam da moze

  • deki

    16:25 // 9. 1. 2017.

    Slazem se da svako treba da ocisti ispred svojih vrata ali kad sam prosao od Bogoslovije do trosarine video sam da je sav sneg sa ulice bagerom nabacan na trotoar i kapije ispred svake kuce Znaci komunalno je ocistilo put a onaj metar snega sto je nabacan ako ne ociste ljudi bice kaznjeni? Tu je i skola a deca nam zbog nabacanog snega idu ulicom .

  • Ivan

    16:31 // 9. 1. 2017.

    Neka pocnu sa kaznjavanjem komunalne sluzbe koja je zaduzena za ciscenje grada. Ceo grad je pod snegom, cak i najbitnije saobracajnice a ovi nesposobnjakovici iz komunalne policije hoce da kaznjavaju gradjane sto nisu pocistili ispred dvorista i lokala.

  • Blackburn

    17:59 // 9. 1. 2017.

    Ah,kakav napredak,ne jurite vise babe sto iz dvorista prodaju jabuke,dojadili vam kuckari sto bez povoca i korpe setaju pse,ovde je kinta!Obidjite ulaze u jp i jkp ,mesne zajednice i uprave,za kaznu ihihi!Al,kad bi smeli,tamo sede prvaci SNS-a,sto vas umuvase na radna mesta!

  • Gaga

    21:05 // 9. 1. 2017.

    Neka izvedu partijske parazite sto su ih naprimali, ionako nista ne rade!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: