Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:22, 6. 1. 2023.

Za opoziciju 2022. u Nišu "izgubljena", ali kažu "moglo je i gore", vlast smatra da je ipak bila "veoma uspešna"

Nova godina Niš (1) 2022. iz ugla vlasti i opozicije, kao dva različita grada; foto: JV / Vanja Keser

Sa građanima koji su anketi Južnih vesti ocenili da je "ova gradska vlast upropastila Niš", slaže se opozicija, jer odbornik Branislav Jovanović smatra da je Niš grad u obećanjima i najavama i da ništa kapitalno u 2022. nije uradila, dok narodni poslanik Đorđe Stanković dodaje i da je prošla godina bila "izgubljena", a obojica se nadaju promenama u novoj. Predstavnici vlasti pak smatraju da je urađeno mnogo kapitalnih stvari, a izdvajaju početak projekta za sakupljanje i preradu otpadnih voda, izgradnju akva-parka koja je u toku, kao i otvaranje arheološkog parka Medijana posle 10 godina.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Jovan

    17:38 // 6. 1. 2023.

    O Nišu priča napredna polupismeni sekta koja gleda gde da se ugradi. Da ima ko normalan već u ponedeljak bi počelo izmeštanje pruge iz grada.

  • Petar SNS

    18:10 // 6. 1. 2023.

    Opozicija ? Koja opozicija ? HAHAHAHA

    • Torpedo

      18:07 // 8. 1. 2023.

      Vlast? Koja vlast, bahatlije i punjaci svojih dzepova ! Ha,ha,ha !

  • Бата Рака из Ниш

    18:12 // 6. 1. 2023.

    Какво стадо, таква влас'!

  • slavko

    18:18 // 6. 1. 2023.

    I vlast i opozicija nikad gora,pametni otisli i ucutali, "fukara" se razmnozila,bice potrebne decenije da se ovo drustvo oporavi ako je iole moguce!

  • Dragan S.

    18:32 // 6. 1. 2023.

    Oko sokolovo,raskopan ceo kej sa dalekovodom od 110 kilo volti sa izbusenim cevima za vodu,promašena investicija sa tzv "humanitarnim" naprednim parkingom,nakaradna logorska ograda na bulevaru nemanjića,pokraden asfalt u Vojvode Putnika prilikom gradnje ulice,učestalo maltretiranje manjih preduzetnika od strane inspekcija (podzemni,kalča,zona 3,Gorča itd...) sve u svemu katastrofa...

  • Marijana Palilula

    19:50 // 6. 1. 2023.

    Bulatovicu svaka cast na svemu sto je uradio i sto je ovoj gospodi ostavio u amanet i koliko vidim da ne umeju a i nece da sprovedu u delo.

  • Stefan M.

    19:51 // 6. 1. 2023.

    Generalno čitajući sve ovo Bulatovic je uradio najvise za grad od ovih lenčuga koji kao nesto rade. Mogao je jos ali toliko mu stranka dozvolila.

    • Alex

      09:30 // 7. 1. 2023.

      Niš nije imao normalnog gradonačelnika još od Gorana Ćirića, pa vi sad računajte koliko je to.

  • Jela Simonovic

    19:59 // 6. 1. 2023.

    Meni je lični problem sa ulicom resio lično Bulatović. Hvala mu na tome i uvek je dobrodošao u naselje Šljaka. Zbog ovakvih koji su sada nećemo glasati za SNS vise .

    • Zoran zoranovic

      20:32 // 6. 1. 2023.

      Nije ti "on" napravio - vec je duzan da to uradi, to je inace u opisu posla, a to da ga je on sredio, nije jer nije dao pare iz svog dzepa vec su to pare gradjana nisa... Prema tome dosta sa ispiranjem mozga...

  • Pesa

    20:01 // 6. 1. 2023.

    Bulate vrati se sve ti je oprošteno. Heheheh

    • B.Petrović, dipl.ing.

      11:06 // 7. 1. 2023.

      Bulate vrati se.
      Ali, u Danilovgrad.

  • Srdjan SNS

    20:52 // 6. 1. 2023.

    Garantujem da ako bi Bulat vodio stranku u Nišu da bi to bila potpuna druga prica. Covek zna da organizuje do sada se pokazao tako. Sa ovom ženom smo ga nacisto nadrljali ali tako je kako je. Lepo je Darko rekao narod ce dati sud o nama. Pozdrav Darku i njegovim ljudima.

  • Suzana

    21:29 // 6. 1. 2023.

    Dragana samo hrabro Kraljice

  • Lelica Brzi brod

    21:55 // 6. 1. 2023.

    Videh komentare gde podržavaju Darka i ovim putem želim mu sve najbolje i zahvalna sam mu za sve sto je uradio za moje selo. Medjurovo pamti Darka.

  • Petar

    23:34 // 6. 1. 2023.

    Ako su Nenad Stankovic i Dzunic predstavnici vlasti onda im se blizi kraj. Da budem objektivan i da kazem Bulatovic je zalutao ovde jer mu nije mesto sa ovom "gospodom"

  • Jovan arsic

    06:53 // 7. 1. 2023.

    Sve pohvale za Darka Bulstovica
    U njegovo vreme se pravilo i problemi se resavali

  • B, Petrović, dipl.ing iz. 1978.

    10:48 // 7. 1. 2023.

    Dragi sugrađani,
    Od 1990. do danas opozicija u Srbiji ne postoji.I ja sam verovao.Bio među njima("opozicionarima").I to jako blizu.1990-1998, SPO/ 1998- 2008. DS.Epilog percepcije:
    Sve njih postavlja Služba. U 90 % deca istaknuyih komunista I udbaša.Odlićno glume i zamajavaju prema napisanim ulogama.Zauzvrat dozboljeno bogaćenje prema sposobnosti.Pogledajte danas njihove imovinske karte....

  • Miki Spasic

    12:31 // 8. 1. 2023.

    Sve ulice u gradu su u zakrpama koje tonu ,pucaju i pretvaraju se u rupe.Poplocani centar i most su pravo ruglo.Svaka ploca za sebe,neravne ,ispucale ! Sve se nestrucno radi i radi reda.Kadar nestrucan,po partijskoj liniji itd.Katastrofa ! Nema nama pomoci ! Sjase kurta ,da uzjase murta !

  • Boško

    12:51 // 27. 1. 2023.

    Dok se ovako svi sami hvale nema ništa.Činjenica da je ovo najgora vlast . Mnogo polupismenih vode ovaj grad.Dobio sam na desetine odgovora od
    Direk.za izg.grada;saobr.pol;kabineta gradonačelnice;sekret.za kom.del.i saob;direktorataMUP-a da sam u pravu za nedozvoljeni prolaz kamiona od 30t u
    Medoševcu i ništa.Put nije od KPDoma do Popovca ni započet,tako da će uskoro
    most na Nišavi da se sam ur

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: