Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:56, 7. 1. 2010.

| Društvo

Za pet meseci 100.000 poseta

Autor:B.G.Izvor:Južne vesti
Posećenost Južnih vesti po nedeljama

 Od 14. avgusta, kada je objavljena prva vest, do 31. decembra 2009. godine, sajt Južne vesti posetilo je blizu 100.000 ljudi.

Najveća posećenost u toku jednog dana zabeležena je 26. decembra, kada je Google analytics registrovao 2109 poseta.

- Podatak da smo do ove posećenosti došli bez ijednog dinara uloženog u reklamu me veoma raduje. Ne zbog novca koji smo uštedeli, već zbog činjenice da građani pokazuju interesovanje za ovu, novu vrstu medija - kaže urednik, Predrag Blagojević.

Sajt se i dalje nalazi u test fazi. Trenutno funkcioniše sredstvima grada Niša i Ministarstva kulture i informisanja Srbije i dobrim delom zahvaljujući entuzijazmu tehničkog dela i dopisnika.

- Već sada dnevna posećenost našeg sajta veća je od dnevnog tiraža svih dnevnih novina sa juga Srbije. Narednih dana nas očekuje jedan manji face lifting, određene prepravke po pitanju dizajna, nakon čega ćemo i zvanično početi sa radom. Dopisnička mreža je već formirana, ostaje nam da pokrijemo par tačaka i onaj primarni deo sajta, vesti, krenuće punom parom - kaže Blagojević.

 Šta dalje?

- Naši čitaoci, zahvaljujući saradnji sa Centrom za istraživačko novinarstvo, uskoro mogu da očekuju nekoliko tekstova koji će se baviti organizovanim kriminalom i korupcijom na lokalnom nivou. Dokumentacija kojom raspolažemo dokazuje da su u neke sumnjive poslove bili umešani i najviši gradski funkcioneri - od direktora javnih gradskih preduzeća do samog gradonačelnika, ali i policija - kaže Blagojević.

U završnoj je fazi tehnički deo pripreme projekta "Građansko novinarstvo", pa će i građani moći da Južnim vestima šalju svoja saznanja o kriminalu i korupciji, video snimke i fotografije.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Saša Arsić

    09:05 // 8. 1. 2010.

    Sve čestitke i jedan prijateljski svet: nemojte trošiti resurse da sajt bude lepši i "organizovaniji" (Blic je pre par dana upropastio svoj sajt), trudite se da imate što aktuelnije i kvalitetnije vesti i imaćete 100 miliona poseta do kraja godine. Želim vam sve najbolje

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: